ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:55
13°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Πέφτει με την πλάτη και σπάζει τη μύτη!

Newsroom 24sports

Η ρήση ισχύει στην περίπτωση των κήπερ

Το φαινόμενο των συχνών τραυματισμών κήπερ στην Ομόνοια δεν ερμηνεύεται με τη λογική. Είναι συμπτώσεις τόσο… τέλειες που είναι αδύνατον να πιστέψουμε, ότι συμβαίνουν. Συμπτώσεις που δεν μπορούν να εξηγηθούν επαρκώς με βάση τους φυσικούς νόμους.

Υπάρχει ιστορικό που αν το ψάξει κανείς, τραβάει τα μαλλιά του. Η ιστορία είναι …παλιά. Ας ενκύψουμε εν πρώτοις σε μια επί μέρους σύμπτωση. Οι τραυματισμοί τερματοφυλάκων της Ομόνοιας… εμπλέκουν την Ανόρθωση !

Κατά την τρέχουσα χρονιά οι τραυματισμοί των Φρανσίς Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή σημειώθηκαν πριν το ματς με την Ανόρθωση στον Α’ γύρο. Το ίδιο συμβαίνει και προ του ματς του  Β’ γύρου με τον πρόσφατο τραυματισμό του Φαμπιάνο Ριμπέιρο.

Πάμε στη χρονιά 2014- 15. Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 22 Μαρτίου 2015 έκανε ντεμπούτο ο Κωνσταντίνος Παναγή, που αντικατέστησε τον Αντώνη Γιωργαλλίδη. Μαντέψτε με ποια ομάδα τέθηκε αντίπαλος η Ομόνοια. Την Ανόρθωση. Που κέρδισε με 3-1 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Σουηδός Τζον Αλβμπόγκε που ήλθε στη μέση της σεζόν 2017-18 ούτε… μισό ματς δεν έπαιξε με τα χρώματα της ομάδας της Λευκωσίας. Αγωνίστηκε για 37’ σε ματς που έγινε στις 7.2.18 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου η Ομόνοια κέρδισε εκτός έδρας την Ανόρθωση (2-1).

 Κήπερ χωρίς λεπτό συμμετοχής !

Τη χρονιά 2016-17 αγωνίστηκαν οι Κωνσταντίνος Παναγή, Ανδρέας Χριστοδούλου και Ντάριο Κρέσιτς. Και τότε το «τριφύλλι» είχε ξεμείνει από επιλογές στον άσο (Ντάριο Κρέσιτς και Κωστας Κότσαρης ήταν παροπλισμένοι λόγω τραυματισμού ) και υποχρεωτικά ο σύλλογος της Λευκωσίας προχώρησε στην εγγραφή του Ελλαδίτη Γιώργου Μπαντή γιατί για ένα χρονικό διάστημα ήταν τιμωρημένος ο Κωνσταντίνος Παναγή! Τα επόμενα δυο ματς, ήταν ντέρμπι. Με ΑΕΚ και ΑΕΛ.

Διαγράφηκε λοιπόν ο Ντάριο Κρέσιτς για να ενταχθεί ο Μπαντής. Ας σημειωθεί ότι ούτε ο Μπαντής, αλλά ούτε και ο Κότσαρης σημείωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Ο Κότσαρης είχε τραυματιστεί και έμεινε αδρανοποιημένος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Εξι τερματοφύλακες!

Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκαν έξι κήπερ! Ναι, έξι. Οι Κωνσταντίνος Παναγή Ανδρέας Χριστοδούλου, Αλέξανδρος Αντωνίου, Πιτ Φελτχούιζεν, Νικολάι Μιχαίλοφ, Τζον Αλβμπόγκε. Από αυτούς είχαν τραυματιστεί οι Κωνσταντίνος Παναγή, Πιτ Φελτχούιζεν και Τζον Αλβμπόγκε.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2017 η Ομόνοια ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικολάι Μιχαΐλοφ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κωνσταντίνου Παναγή και την ανεπάρκεια του Πιτ Φελτχούιζεν.

Για την ώρα, ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο βρίσκεται τραυματισμένος στην Πορτογαλία και η Ομόνοια ψάχνει με μπόλικη δόση άγχους τον κήπερ που θα πάρει θέση στο ρόστερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ