ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:23
17°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Πισωγύρισμα…

Newsroom 24sports

Δεν μπήκε καλά το 2020

Ισοπαλία έμεινε χθες η Ομόνοια. Ένα αποτέλεσμα-έκπληξη που τοποθέτησε δυο βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων.

Πέρα από εκτιμήσεις του τύπου... ο Χένιγκ ,Μπεργκ δεν έκανε πάλι τις αλλαγές που έπρεπε –βέβαια όταν κερδίζει είναι… σούπερ και ξέρει τι κάνει- ή ότι στοίχισε η απουσία του Ζιόρντι Γκόμεθ, η κύρια αιτία της απώλειας, ήταν η έλλειψη καθαρού μυαλού από την ομάδα που εκφράστηκε με τη σωρεία των αβίαστων λαθών στην ανάπτυξη της ομάδας και τις κραυγαλέες ευκαιρίες που έχασαν οι Ερικ Μποτεάκ και Ματ Ντάρμπισαιαρ. Στις μισές από αυτές να έβρισκαν στόχο, η μέτρια χθες Ομόνοια θα κέρδιζε το ματς με καθαρό σκορ. Το γιατί η ομάδα έπαιζε με μπουρδουκλωμένο μυαλό,θα πρέπει να απασχολήσει την τεχνική ηγεσία.

Το αναπάντεχο αποτέλεσμα προστίθεται στην ήττα από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, που επήλθε κυρίως λόγω διαιτησίας. Αυτό σημαίνει ‘ότι η Ομόνοια μέσα στο 2020 ,με μια εκτός έδρας ήττα και μια εντός έδρας ισοπαλία, πραγματοποιεί πισωγύρισμα. Η ομάδα που έκλεισε ιδανικά το 2019 ,με την ονειρική εμφάνιση και νίκη κατά της ΑΕΚ, ούσα στην πρώτη θέση με 31 βαθμούς.

Το αναπάντεχο αποτέλεσμα προστίθεται στην ήττα από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο,που επήλθε κυρίως λόγω διαιτησίας

Αυτό το πισωγύρισμα πρέπει να σταματήσει. Επιβάλλεται η αλλαγή κατεύθυνσης προς τα εμπρός.

Εννοείται ότι θα πρέπει να …ερευνηθεί το φαινόμενο της μη ύπαρξης καθαρού μυαλού στο χθεσινό ματς. Όμως η ομάδα για να είναι επαρκώς προετοιμασμένη και να κάνει την αλλαγή κατεύθυνσης,χρειάζεται και ενίσχυση, που για την ώρα, δεν φαίνεται.Η Ομόνοια είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει αυτό που άρχισε με την έναρξη της σεζόν. 

Δυο εκ των ανταγωνιστών –ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας -  έχουν κλείσει μετεγραφές,  ενώ η Ομόνοια οδεύει στο ντέρμπι με την Ανόρθωση χωρίς έξωθεν βοήθεια. Επίσης όταν ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο έδειξε να έχει πρόβλημα, η καρδιά των περισσότερων Ομονοιατών κτύπησε δυνατά. Ούτε κήπερ καταλόγου β' δεν έχει αποκτηθεί και είμαστε ήδη στις 11 του μήνα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ