ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:02
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Σφίγγει τα λουριά ο Παπαδάκης

Newsroom 24sports

Πολύ εντατικοί ρυθμοί στο «Ηλίας Πούλλος»

Με απογευματινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος» άρχισε την περασμένη Δευτέρα η προετοιμασία της Ομόνοιας. Οι προπονήσεις είναι διπλές και θα παραμείνουν ως τέτοιες μέχρι το Σαββάτο.

Από βδομάδας η αποστολή θα μεταβεί στην Κυπερούντα για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία της σε καταλληλότερες καιρικές συνθήκες. Στη συνέχεια, (18-19 Ιούλη), αναμένεται να μεταβεί σε αθλητικό κέντρο στη Σλοβενία για τη συνέχεια της προετοιμασίας. Σημειωτέον ότι, για πρώτη φορά η ομάδα μεταβαίνει στο συγκεκριμένο κέντρο, που χρησιμοποιείται από αρκετές Εθνικές ομάδες.

Ορισμένοι παίκτες είναι σε αυτοπεριορισμό, μετά την επιστροφή τους στην Κύπρο και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις σε μεταγενέστερο στάδιο.

Εφαρμόζει διαφορετικό πρόγραμμα φέτος σε σχέση με πέρυσι

Μπόλικος ιδρώτας… στάζει από τους ποδοσφαιριστές σε αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας αφού οι προπονήσεις γίνονται σε ιδιαίτερα εντατικούς ρυθμούς, σαφώς εντατικότερους από το αντίστοιχο περυσινό στάδιο.

Ο επικεφαλής του τμήματος εκγύμνασης Λεωνίδας Παπαδάκης εφαρμόζει διαφορετικό πρόγραμμα φέτος σε σχέση με πέρυσι προφανώς λόγω της ιδιαίτερα επίπονης χρονιάς που ακολουθεί και επι πλέον της πιο μακράς από το σύνηθες αποχής λόγω της κατάστασης με την πανδημία.

Θυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι το πρωτάθλημα περιλαμβανει 36 αγώνες, ενώ στόχος είναι να ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου 2021 αφού αρχές του επόμενου Μάη η Κύπρος θα διοργανώσει την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων U17 της UEFA.

Ερχεται λοιπόν γολογοθάς για την Ομόνοια αλλά και για όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν στην Ευρώπη. Πάρτε ένα δείγμα από το τι θα ακολουθήσει. Για παράδειγμα οι τρεις πρώτες αγωνιστικές του προκριματικού γύρου του Champions League θα γίνουν, 18-19 Αυγούστου, 25-26 Αυγούστου, 15-16 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να αποκλειστεί και να παίξει στο Γιουρόπα Λινγκ. Αρα τα ματς, δεν λείπουν, σε άλλες όμως ημερομηνίες.

Επίσης η πρώτη αγωνιστική πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 22-23 Αυγούστου και η δεύτερηγ αγωνιστική στις 29-30 Αυγούστου.

Πέραν τούτων οι διεθνείς θα αγωνιστούν στις 5 και 8 Σεπτεβριου με Μαυροβούνιο και Αζερμπαιτζάν αντίστοιχα για το Nations League (αυτό ελειπε).

Αρα πέραν της στελέχωσης και του βάθους η Ομόνοια χρειάζεται την καλύτερη δυνατη προετοιμασία. Το έργο του Λεωνίδα Παπαδάκη (και των συναδέλφων του στις άλλες ομάδες) καθίσταται δυσκολότερο αφού για αντικειμενικούς λόγους είναι αναγκασμένοι να κινηθούν σε αχαρτογράφητα νερά. Άλλο η …κανονική προετοιμασια και άλλο η …συνδυασμένη με διακοπή λόγω covid 19.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ