ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:31
°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Σπεύδει να προλάβει… την Πολωνία

Newsroom 24sports

Προσπάθεια να ολοκληρωθούν άλλες δύο μετεγγραφές μέχρι την αναχώρηση

Η τελευταία μετεγγραφή που ανακοινώθηκε από την Ομόνοια ήταν αυτή του Φράνσις Ουζόχο στις 4. 7. 2019. Εκτοτε…σιγή. Έχουν περάσει έξι μέρες.

Να διευκρινιστεί πως ο Ρούμπεν Αλβες, που ήλθε με συστάσεις Νούνο Ασίς, είναι χαφ και δεν πλασάρεται και ως εξτρέμ

Οι προσπάθειες της ομάδας σχεδιασμού δεν έχουν καρποφορήσει μέχρι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή γεγονός που… θετικό ασφαλώς δεν μπορεί να κριθεί.

Μικρό διάστημα παραμένει για την αναχώρηση της αποστολής για την Πολωνία (16/7) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και το ρόστερ είναι αρκετά λειψό, αφού λείπει ικανός αριθμός μελών. Και δεν βοηθά την προετοιμασία αν μεταβεί κολοβό στην Πολωνία.

Η απόκτηση αριστερού μπακ και αριστερού εξτρέμ ήταν επιδιώξεις αρχικές αφού οι θέσεις ήταν κενές. Όμως μέχρι τώρα δεν πληρώθηκαν. Οκτώ μετεγγραφές έκανε μέχρι τώρα η Ομόνοια και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι άλλες δύο, πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Πολωνία.

Να διευκρινιστεί πως ο Ρούμπεν Αλβες, που ήλθε με συστάσεις Νούνο Ασίς, είναι χαφ και δεν πλασάρεται και ως εξτρέμ.

Οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της επιτροπής σχεδιασμού και μετεγγραφικών στόχων, έχουν εντατικοποιηθεί το τελευταίο διάστημα και στόχος είναι να προκύψουν αποτελέσματα στο επιθυμητό χρονικό πλαίσιο.

Την πρώτη φιλική αναμέτρηση θα δώσει η Ομόνοια την ερχόμενη Παρασκευή 12/7 στις 17:00 στην Κυπερούντα.

Αντίπαλος η Αιγυπτιακή Ζάμαλεκ που πραγματοποιεί την προετοιμασία της στην Κύπρο. Οι «πράσινοι» θα δώσουν το φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τον Χένινγκ Μπεργκ να κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία της Ομόνοιας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ