ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:50
34°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Το ψάχνουν για «άσσο»

Newsroom 24sports

Η σκέψη αυτή γυρίζει στο μυαλό των πρασίνων

Μετά τους τραυματισμούς των δύο τερματοφυλάκων της Ομόνοιας, Φράνσις Ουζόχο και Κωνσταντίνου Παναγή έχει περάσει από το μυαλό των «πρασίνων» το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην θέση αυτή.

Δικαιούται να προβεί άμεσα σε αλλαγή στο ρόστερ, μόνο στην προϋπόθεση που προκύψει σοβαρός τραυματισμός τερματοφύλακα. Θα γίνει ουσιαστικά αντικατάσταση του τραυματία τερματοφύλακα με άλλο, ο οποίος θα είναι άνεργος. Η Ομόνοια έχει 14 ξένους και κοινοτικούς, το οποίο συνεπάγεται πως μπορεί να πάρει τερματοφύλακα για τον κατάλογο Α, έστω και αν ο Ουζόχο (αν αποφασιστεί να αντικατασταθεί ως τον Ιανουάριο) είναι του καταλόγου Β. 

Αύριο θα έχουμε νεότερα για την κατάσταση τους

Όσον αφορά τον Νιγηριανό τερματοφύλακα, στην Ομόνοια αναμένουν την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Νιγηρίας, ενώ για τον Παναγή, νεότερα θα έχουμε αύριο όταν και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, ούτως ώστε να εξακριβωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως ο τρίτος τερματοφύλακας των «πρασίνων», Χαράλαμπος Κυριακίδης, θα αγωνιστεί την ερχόμενη Τρίτη (15/10) με την Εθνική ελπίδων ενάντια στην Λευκορωσία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 και σίγουρα στην Ομόνοια δεν θέλουν ανάλογες εξελίξεις... Φανταστήκατε;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ