ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:29
38°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Το στόρι πίσω από το φλερτ με Πιέρο

Newsroom 24sports

Το σενάριο με το τριφύλλι και τον Πιέρο είναι πέρα για πέρα υπαρκτό

Διερευνητική επαφή μεταξύ Ομόνοιας και Πιέρου Σωτηρίου έγινε το προηγούμενο διάστημα, όπως σας ενημερώσαμε από χθες βράδυ όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο μετακόμισης του διεθνούς επιθετικού στους «πράσινους».

Με τα υφιστάμενα δεδομένα η εν λόγω μεταγραφή παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, κυρίως λόγω του ότι η διοίκηση Παπασταύρου δεν δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμη να καταβάλει το σημαντικό ποσό που απαιτείται για να κάνει δικό της τον Πιέρο Σωτηρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αστάνα πλήρωσε ενάμιση εκατομμύριο ευρώ τον περασμένο Ιανουάριο, για να τον αποκτήσει από την Κοπεγχάγη και να τον πάρει στο Καζακστάν.

Επί της ουσίας, η μεριά του Κύπριου ποδοσφαιριστή διά του μάνατζερ Νικόλα Ραφαήλ, ο οποίος συνεργάστηκε με τους ανθρώπους της Ομόνοιας για την μεταγραφή του Φώτη Παπουλή, συζήτησαν το ενδεχόμενο της απόκτησης του πελάτη του και μάλιστα οι δύο πλευρές έδειξαν ιδιαίτερα ζεστές για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Το αγκάθι στην όλη υπόθεση, όπως αναφέρουμε πιο πάνω, παραμένει η οικονομική απαίτηση των Καζακστανών να παραχωρήσουν τον παίκτη. Και κάπου εκεί το deal δείχνει να κολλάει.

Το γόνιμο έδαφος μεταξύ των δύο μερών φαίνεται να έχει δημιουργηθεί, συνεπώς το πακέτο Ομόνοια-Πιέρος δεν αποτελεί σενάριο επιστημονική φαντασίας, αντιθέτως είναι υπαρκτό και βάσιμο.

Το πότε και αν θα καταλήξει σε γάμο, ο χρόνος θα το δείξει. Ο Παπασταύρου και οι Καζακστανοί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ