ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Ομόνοια

Ομόνοια: Ύψωσε ξανά το μπόι της

Newsroom 24sports

Θετικό πρόσωπο και στην Τούμπα

Το πλάνο της Ομόνοιας χθες, ήταν εκ των προτέρων γνωστό. Το σενάριο αυτό είχε αρχίζει να εκτυλίσσεται από το Ερεβάν. Παίχτηκε επίσης στη Βαρσοβία, στη Λευκωσία (με Ερυθρό Αστέρα) και στο Φάληρο.

Ενα πλάνο, που έχει ως περιεχόμενο το εξής: Κλείνουμε καλά τους χώρους και προσπαθούμε να πετύχουμε ένα γκολ μέσα από αντεπιθέσεις. Αποστολή εξετελέσθη και τούτη τη φορά με τη Ομόνοια να φιγουράρει τώρα στη δεύτερη θέση του δύσκολου πέμπτου ομίλου.

Ηταν μεγάλη στιγμή για την Ομόνοια ένα μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα

Διαπιστώθηκε μέσα από το πως κυλούσαν τα πράγματα ότι η Ομόνοια μπορούσε να αντικρύσει λιγότερο συντηρητικά τον αγώνα. Και σε κάποια στιγμή το έκανε. Στην επανάληψη μετά το γκολ που δέχτηκε έδειξε ότι μπορεί να γίνει επιθετική και πιο ενεργητική, αφήνοντας κατά μέρος την παθητικότητα του πρώτου μέρους. Παθητικότητα που δεν αφορά την αγωνιστικότητα και τη γενικότερη ενέργεια που κατέβαλλε, αλλά που αφορά το λεγόμενο… aggressiveness. Την επιθετικότητα όταν εισερχόταν στη διαδικασία να κερδίσει τη μπάλα.

Η χθεσινή συνολική παρουσία, παρά το ότι ο αντίπαλος είχε περισσότερη κατοχή και εκδήλωσε πολλές επιθέσεις -ανορθόδοξες οι περισσότερες είναι αλήθεια- ήταν άλλη μια απόδειξη της φετινής ισχύος της Ομόνοιας. Η ομάδα ύψωσε και πάλι μπόι σε εκτός έδρας Ευρωπαϊκό ματς.

Ηταν μεγάλη στιγμή για την Ομόνοια ένα μεγάλο αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα την πρώτη της φορά στους ομίλους του Europa League.

Με τέτοια αποτελέσματα που δίνουν και προοπτική, μεγαλώνει και άλλο η ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ