ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Ομόνοια

Υπό όρους η Ομόνοια πληρώνει ΑΕΛ και ΑΕΚ

Newsroom 24sports

Στη βάση συμφωνίας προέδρων για τη διακοπή του πρωταθλήματος

Πανίκος Κωνσταντίνου 

Χρήματα από τις ομάδες που συμμετείχαν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα περιμένουν ΑΕΛ και ΑΕΚ στη βάση συμφωνίας που έγινε τον περασμένο Μάϊο.

Η συμφωνία προέκυψε κατά τις συζητήσεις για τη διακοπή του πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να θέτουν αίτημα από τη στιγμή που το πρωτάθλημα διακοπτόταν και δε θα είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έξοδο στην Ευρώπη, όπως βάση της κατάταξης εκείνη την περίοδο οι ομάδες που θα λάμβαναν μέρος Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλων δεσμεύονταν να δώσουν από 50.000 ευρώ έκαστες σε ΑΕΛ και ΑΕΚ. Επίσης ομάδα που έμπαινε ομίλους θα έδινε επιπλέον 100.000 ευρώ στη κάθε μία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ομόνοια έχει έτοιμο το ποσό των 300.000 ευρώ στην ΚΟΠ για να το μοιραστούν ΑΕΛ και ΑΕΚ. Προϋπόθεση όπως μάθαμε είναι πως οι 300.000 ευρώ για να αποδεσμευτούν από την Ομοσπονδία θα πρέπει η συμφωνία να τηρηθεί από όλους. Εάν δηλαδή καταβληθούν τα ποσά που αντιστοιχούν και από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες που έπαιξαν στην Ευρώπη, δηλαδή Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας δώσουν από 50.000 ευρώ σε ΑΕΛ και ΑΕΚ τότε και μόνο να δώσει τη συγκατάθεση της να αποδεσμευτεί το δικό της μερίδιο για να πληρωθεί η συμφωνία.

Υ.Σ. Η Ανόρθωση δεν αποδέχθηκε τη συμφωνία και σύμφωνα με πληροφορίες, δεσμεύτηκε ο Γιώργος Κούμας όπως το ποσό που της αναλογεί το πληρώσει η ίδια η ΚΟΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ