ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:02
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

ΠΑ.Σ.Π: Ομόφωνη η απόρριψη της πρότασης της ΚΟΠ

Newsroom 24sports

Οι ποδοσφαιριστές καλούν τα Σωματεία και την ΚΟΠ να συνεργαστούν για την εξεύρεση μιας δίκαιης για όλους λύσης

Την ομόφωνη απόφαση των ποδοσφαιριστών για απόρριψη της πρότασης της ΚΟΠ για μειώσεις ύψους 23% στα ετήσια συμβόλαια τους λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορωνοϊού, πήρε χθες βράδυ ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, η ηγεσία του ΠΑΣΠ πήρε χθες βράδυ έγκριση από όλους τους ποδοσφαιριστές για απόρριψη της πρόταση της ΚΟΠ. Η απόφαση ήταν ομόφωνη από τους αρχηγούς, το Συμβούλιο του ΠΑΣΠ και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στηρίζουν την απόφαση του ΠΑΣΠ και καλούν την ΚΟΠ να προσέλθει στον διάλογο για συζήτηση του προβλήματος που προέκυψε από τη διακοπή του πρωταθλήματος στις 15.03.2020 και μετά.

Οι ποδοσφαιριστές της Α΄ Κατηγορίας δηλώνουν πως στηρίζουν την έναρξη συζητήσεων ΠΑ.Σ.Π. και ΚΟΠ για την εξεύρεση μιας δίκαιης λύσης, σύμφωνα με τις οδηγίες των FIFPRO, FIFA και UEFA. Οι συζητήσεις πρέπει να αποσκοπούν στην διευκόλυνση των Σωματείων να αντεπεξέλθουν σε οποιαδήποτε τυχόν ζημιά που πρόκυψε μετά την 15.3.20 λόγω της πανδημίας.

Επίσης, οι ποδοσφαιριστές στηρίζουν τις μέχρι σήμερα ενέργειες του ΠΑ.Σ.Π. και καλούν τα Σωματεία και την ΚΟΠ να συνεργαστούν για την εξεύρεση μιας δίκαιης για όλους λύσης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νεοφυτίδης, εντός της ημέρας θα αποσταλεί στην ΚΟΠ η επίσημη αρνητική απάντηση του ΠΑΣΠ στην πρόταση της Ομοσπονδίας, καθώς και η έκκληση για διάλογο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ