ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΠΑΦΟΣ FC

Λίβερπουλ, Έβερτον και… Βαλακάρι

Το όνομα του Φινλανδού αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της «LiverpoolEcho»

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για ενδιαφέρον των μεγαλύτερων ομάδων του Λίβερπουλ, για τον άσο της Πάφου, Όνι Βαλακάρι, τουλάχιστον όχι ακόμη!

Αυτό που συνέβη είναι ότι το όνομα του Φινλανδού ποδοσφαιριστή, αναφέρθηκε σε δημοσίευμα της «LiverpoolEcho.co.uk», αγγλική ιστοσελίδα που ασχολείται με όσα αφορούν το Λίβερπουλ, συμπεριλαμβανομένου εννοείται και τις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης, Λίβερπουλ και Έβερτον.

Το εν λόγω δημοσίευμα μεταξύ άλλων σημειώνει ότι με αφορμή τα νέα οικονομικά δεδομένα που ισχύουν στην Μεγάλη Βρετανία, μετά και την έξοδο της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ομάδες του νησιού θα πρέπει να αλλάξουν την μεταγραφική τους πολιτική, όσον αφορά την απόκτηση νεαρών ταλέντων.

Συγκεκριμένα, τονίζεται ότι οι «κόκκινοι» και οι «μπλε» του λιμανιού θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μεταγραφές νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος είναι ότι για να μπορεί να αγωνιστεί κάποιος ποδοσφαιριστής στην Μεγάλη Βρετανία θα πρέπει πρώτα να τηρούνται κάποια κριτήρια.

Στη συνέχεια παρουσιάζεται η εταιρίας «Analytics FC» , η οποία παρέχει διάφορα δεδομένα για τους ποδοσφαιριστές, βοηθώντας τις ομάδες να βρουν τον παίκτη που ψάχνουν. Αυτό που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι πως σύμφωνα με τους Άγγλους, η εταιρία αυτή συνεργάζεται και με την Πάφος FC!

Με αφορμή αυτό λοιπόν, η «LiverpoolEcho.co.uk» επικοινώνησε με τον συνιδρυτή της Analytics FC, Jeremy Steele, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Όνι Βαλακάρι. Είπε ότι ο 21χρονος μεσοεπιθετικός είναι πολύ πιθανόν να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ότι θεωρεί πως ο ιδανικότερος προορισμός για τον ίδιο αυτή τη στιγμή, είναι είτε η Ολλανδία είτε το Βέγλιο.

Αναλυτικά:

«Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην Πάφο ονομάζεται Onni Valakari. Ο Όνι είναι κορυφαίος παίκτης. Τον πήραμε από την Τρόμσο όταν ήταν 20 ετών και θα είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Πιστεύουμε ότι θα πάρει μεταγραφή την επόμενη μεταγραφική περίοδο».

«Ο μάνατζερ του είναι Άγγλος και μου είπε ότι δεν μπορεί να πάει στην Αγγλία την δεδομένη στιγμή και πως θα πρέπει να πάει κάπου αλλού. Καλύτερα τώρα να πάει Ολλανδία ή Βέλγιο, όπου θα πάρει τους απαραίτητους πόντους ούτως ώστε στο μέλλον να μπορεί να αγωνιστεί στην Αγγλία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ