ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:27
33°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Προς κατάληξη το «αιώνιο» ντέρμπι Ακιντόλα

Newsroom 24sports

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έκαναν κινήσεις - Ποιος το φαβορί

Η κατάληξη της υπόθεσης Ουζόχο δεν έκλεισε το κεφάλαιο των παικτών που διεκδικούν να έχουν δικούς τους ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, αφού το σήριαλ Νταβίντ Ακιντόλα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, οι δυο ομάδες έκαναν τις επαφές τους με την πρωταθλήτρια Δανίας Μίντζιλαντ για την αγορά του παίκτη ενώ το ποσό που ζητά ο ίδιος δε φαίνεται να είναι πρόβλημα.

Όπως μαθαίνουμε, στην Ομόνοια εδώ και καιρό ήταν σε επαφές με τους Δανούς χωρίς ασφαλώς να προκύπτει συμφωνία ενώ έχει παρθεί η απόφαση να μην πληρωθούν υπεραξίες για κανέναν. Όσο κοστολογείται ο παίκτης από πλευράς τους είναι η πρόταση που έγινε και δεν πρόκειται να την ανεβάσουν. Σε περίπτωση που η Μίντζιλαντ έχει αυξημένες απαιτήσεις τότε το θέμα κλείνει και προχωρούν σε άλλες λύσεις που είναι στα υπόψη.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε επίσης την επαφή του, όπως έχουμε καταγράψει εδώ και μέρες, με τη διοίκηση Πετρίδη να είναι σε ανοιχτή γραμμή για το ενδεχόμενο να προκύψει συμφωνία. Είναι μια θέση που δεδομένα ψάχνουν παίκτη και η περίπτωση του Νιγηριανού αξιολογήθηκε θετικά. Ήδη έφυγε ο Γέφτοβιτς ενώ και για Γιάκολις, Τάμαρι μοιάζει πιθανό να συμβεί το ίδιο.

Παιχνίδι πλέον κάνει η Μίντζιλαντ που έφερε το παιχνίδι εκεί που το ήθελε. Ανταγωνισμός και δικές της δηλώσεις πως ο παίκτης θα επιστρέψει. Το αυτονόητο είναι πως η πιο ψηλή προσφορά είναι αυτή που θα αποδεχθεί.

Με τα δεδομένα όπως καταγράφονται την Κυριακή(19/7) το ντέρμπι έχει φαβορί και λέγεται ΑΠΟΕΛ. Όμως κρατάμε και μια πισινή γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε υποθέσεις μεταγραφικές τι μπορεί να προκύψει αν δεν πέσουν υπογραφές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ