ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:08
19°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Πρωτάθλημα: Μειώσεις μέχρι 40-50% στους παίκτες

Newsroom 24sports

Οι σκέψεις της ΚΟΠ για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών

Η πανδημία του κορονοϊού θα φέρει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα σε όλο τον πλανήτη, αφού αναγκάστηκαν να βάλουν σχεδόν λουκέτο πολλές χώρες ανά το παγκόσμιο.

Όλος ο κόσμος προσπαθεί να προσαρμοστεί με τα νέα οικονομικά δεδομένα που προκύψουν, παρόλο που ακόμα δεν έχουμε ξεπεράσει αυτή την πανδημία με τον ιό.

Σημειώνουμε ότι η μείωση αυτή, έχει να κάνει με το διάστημα που δεν θα παίζεται ποδόσφαιρο

Θέμα συζήτησης είναι και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, με την ΚΟΠ να ανακοινώνει πρόσφατα ότι θα υποβάλει ολοκληρωμένη πρόταση που να αφορά τη μισθοδοσία και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, διαμορφωμένη βάσει τις υπάρχουσες συνθήκες.

Όπως πληροφορούμαστε, η πρόταση της Ομοσπονδίας για τη μείωση στα συμβόλαια θα κυμανθεί μέχρι και το 40 ή ακόμα και το 50% για τους πιο υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές.

Χαμηλότερα θα είναι τα ποσοστά για τους υπόλοιπους και θα είναι ανάλογα με της μηνιαίες απολαβές τους, ενώ εξετάζεται ακόμα και το ενδεχόμενο για να μην γίνουν περικοπές σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μισθούς χαμηλότερους των 2,000 ευρώ το μήνα.

Σημειώνουμε ότι η μείωση αυτή, έχει να κάνει με το διάστημα που δεν θα παίζεται ποδόσφαιρο. Δηλαδή, θα αρχίζει από τα μέσα Μαρτίου, μέχρι να επαναρχίσει η δράση.

Τις επόμενες μέρες θα κορυφωθούν (και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν) οι διεργασίες της ομάδας εργασίας που αποτελείται από μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και τον Γεν. διευθυντή της ΚΟΠ και η οποία συστάθηκε από πλευράς για να αξιολογήσει τα δεδομένα.

Ακολούθως, θα ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών ανάμεσα σε ΚΟΠ, ΠΑΣΠ και αντιπροσωπεία των ομάδων πρώτης κατηγορίας, στη βάση των προτάσεων της Ομοσπονδίας.

Τέλος, αναφορικά με τους προπονητές, για την ώρα εναπόκειται στην κάθε ομάδα ξεχωριστά να βρει τη χρυσή τομή με τα μέλη του τεχνικού της επιτελείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ