ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:50
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Σε τεντωμένο σχοινί οι λίγκες, ποιοι το παλεύουν

Newsroom 24sports

Οι Κυβερνήσεις άρχισαν να το παίρνουν πάνω τους

Αναμένοντας το διάγγελμα του προέδρου της δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη(29/4, 20:30) για το τι μέλλει γενέσθαι στο δικό μας ποδόσφαιρο και τις αποφάσεις, οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το τι θα πει.

Η πιο σύνθετη κατάσταση αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι στην Αγγλία, όπου οι σύλλογοι παρουσιάζονται διχασμένοι

Κάποιοι λένε πως δε θα το αναφέρει, άλλοι πως θα το κάνει πλαγίως και άλλοι ξεκάθαρα. Σε προηγούμενες αντίστοιχες καταστάσεις υπήρξαν και διαφοροποιήσεις που κανείς δεν είχε προβλέψει άρα ας μην μπούμε σε εκτιμήσεις. Ούτως ή άλλως έχουμε αναφέρει διάφορα αυτές τις μέρες. Θα κριθούν πολλά και στην σύσκεψη για αθλητισμό και παρουσίαση του στρατηγικού πλάνου της κυβέρνησης στους σχετικούς φορείς την Πέμπτη(29/4, 11:30).

Στην Ελλάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να μην το κλείσει στο δικό του διάγγελμα και τόνισε πως οι αγώνες θα γίνονται χωρίς κόσμο. Κάτι που πρέπει να θεωρούμε δεδομένο και στην Κύπρο πως αν παίξουμε θα είναι χωρίς κόσμο.

Στις υπόλοιπες χώρες, υπάρχει θέληση να παίξουν αλλά σε κάποιες χώρες είναι ανέφικτο. Σκωτία, Βέλγιο, Ολλανδία και Γαλλία ήδη το έκλεισαν με τις δυο τελευταίες χώρες να το κάνουν με απόφαση των κυβερνήσεων. Στην Πορτογαλία η πρόθεση ήταν και παραμένει να γίνουν οι αγώνες, στην Ιταλία το παλεύουν αλλά η κυβέρνηση φαίνεται αρνητική ενώ σε παρόμοια κατάσταση μοιάζει να είναι και η Ισπανία αν και στις 18/6 ελπίζουν πως θα καταφέρουν να ξεκινήσουν.

Στη Γερμανία από αθλητικής πλευράς ανακοίνωσαν πως είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν 9 Μαίου αλλά η κυβέρνηση ακόμα δεν έχει ανάψει πράσινο φως και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία το πράγμα δυσκολεύει.

Η πιο σύνθετη κατάσταση αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι στην Αγγλία, όπου οι σύλλογοι παρουσιάζονται διχασμένοι. Λόγων του σοβαρού προβλήματος με τον Ιό, έπεσε στο τραπέζι να γίνουν οι αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο και αυτό προκάλεσε αντιδράσεις. Επίσης οι ποδοσφαιριστές φοβούνται για την υγεία τους και εκφράζουν ανησυχίες για να μην πιεστούν να μπουν στο γήπεδο.

Η UEFA από μεριάς της τονίζει πως οι δικές της διοργανώσεις θα βρεθεί τρόπος να τελειώσουν, ακόμα και μέσα στον Αύγουστο αν χρειαστεί να πάμε μέχρι εκεί. Μάλιστα η απόφαση είναι όπως συμπεριληφθούν κανονικά ομάδες που οι χώρες τους θα απαγορεύσουν τους αγώνες εντός του εδάφους τους. Η λύση είναι να πάνε να παίξουν σε χώρα που αυτό θα επιτρέπεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ