ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Κύπρος

Τεταμένες οι σχέσεις των big-6

Newsroom 24sports

Εμπλοκή στη συμφωνία του περασμένου Μαΐου για τις αποζημιώσεις σε ΑΕΛ και ΑΕΚ

Στο προσκήνιο έχει έρθει ξανά η συμφωνία που είχαν κάνει τον περασμένο Μάιο οι έξι μεγάλοι του κυπριακού πρωταθλήματος σχετικά με τις αποζημιώσεις που θα δίνονταν σε ΑΕΛ και ΑΕΚ από τους τέσσερις ευρωπαίους.

Αντίδραση από ΑΕΛ και ΑΕΚ

Όπως αναφερθήκαμε με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ πριν δυο μέρες (δες ΕΔΩ) η Ομόνοια δείχνει να είναι διατεθειμένη να δώσει σε ΑΕΚ και ΑΕΛ το ποσό που της αναλογεί μέσα από τη συμφωνία, με την προϋπόθεση όμως ότι και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα.

Ουσιαστικά, αυτό που περιμένει η Ομόνοια είναι να τηρηθεί η συμφωνία από τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, μιας και η Ανόρθωση δεν την είχε αποδειχτεί από την αρχή. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν συμμετείχε στη συμφωνία γιατί θεωρεί ότι ήταν η πιο αδικημένη ομάδα από τη διακοπή, καθώς έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από συνεννόηση που έγινε, συμφωνήθηκε όπως το ποσό που αντιστοιχεί στην «Κυρία» να καταβληθεί από την ΚΟΠ σε ΑΕΛ και ΑΕΚ.

Αυτά που προνοούσε η συμφωνία δεν έχουν υλοποιηθεί μέχρι στιγμής καθώς έχει παρουσιαστεί εμπλοκή στο θέμα, εμπλοκή η οποία φέρνει μεγάλη αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ και ΑΕΛ. Άντρος Καραπατάκης και Ανδρέας Σοφοκλέους παρουσιάζονται έντονα δυσαρεστημένοι από αυτή την εξέλιξη και απαιτούν από όλους τους Ευρωπαίους να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα αποζημιώνοντας τις ομάδες τους.

Όπως είναι αντιληπτό, οι σχέσεις των big-6 είναι ιδιαίτερα τεταμένες αυτό το διάστημα καθώς η συμφωνία του περασμένου Μαΐου αποτελεί αντικείμενο μεγάλης αντιπαράθεσης για όλους τους εμπλεκόμενους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ