ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:12
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ομόνοια

Ομόνοια: Δεν είναι πια ασκέρι

Newsroom 24sports

Έχει φτιαχτεί σε ένα βαθμό το «τριφύλλι» και προσδοκεί στη συμπερίληψη στην εξάδα

Η εμφάνιση της Ομόνοιας ήταν το Σαββάτο θετικότατη, κατά το ήμισυ της αναμέτρησης. Στην επανάληψη το τριφύλλι κατέθεσε στο τερέν, δυνατότητες. Το ίδιο είχε γίνει στο δεύτερο μέρος του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, (με αριθμητική υπεροχή του αντίπαλου), στο δεύτερο μέρος του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στη Λευκωσία και στο πρώτο μέρος του αγώνα πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Από την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας και μετά υπάρχει στην ομάδα βελτίωση. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν βάσει σχεδιασμού και δεν παίζουν, πια ό,τι και όσο παίζουν, με το ένστικτο, υπάρχει σφυγμός στην ομάδα, που τρέχει πολύ περισσότερο, ενώ έχει αυξηθεί και η ένταση και η ταχύτητα του παιχνιδιού της. Το πακέτο της βελτίωσης... περιέχει και τους τρεις νεοαποκτηθέντες, Δημήτρη Κολοβό, Χάρη Μαυρία, Αμπντούλ Αζνταγκούν, με τον τέταρτο... να αναμένεται.

Η προσδοκία είναι η περεταίρω βελτίωση που θα περιλαμβάνει μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης

Η Ομόνοια εδώ και κάποιο διάστημα έχει πάψει να είναι ασκέρι. Δυστυχώς αυτό ήταν προηγουμένως λόγω του κακού σχεδιασμού του καλοκαιριού και του λανθασμένου και ανοργάνωτου τρόπου παιχνιδιού. Η προσδοκία είναι η περεταίρω βελτίωση που θα περιλαμβάνει μεγαλύτερα διαστήματα καλής απόδοσης.

Στόχος η είσοδος στην εξάδα και από κει και πέρα, αν τα καταφέρει να γίνει κάτοχος Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μένουν πέντε ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Με ΑΕΠάφο (εκτός), Ερμή (εκτός), Δόξα Κατωκοπιάς (εντός) Ανόρθωση (εκτός) και ΑΕΛ (εντός).

Πέντε ματς, πέντε νίκες. Μπορεί η Ομόνοια να το κάνει πράξη; Κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά. Μπορεί όμως να πει με σιγουριά αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω. Η ομάδα δεν είναι πια ασκέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ