ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Αθλητισμός

Ομόνοια: Ο Μποτεάκ κι οι εναλλακτικές

Newsroom 24sports

Οι επιλογές που υπάρχουν, εν αναμονή των αποτελεσμάτων του MRI

Η αγωνία για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ερίκ Μποτεάκ καλά κρατεί στην Ομόνοια και μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τις οποίες θα περάσει δεν θα καταλαγιάσει.

Ο ίδιος ο Γάλλος φρόντισε να παρουσιαστεί καθησυχαστικός, όμως το πρόγραμμα επιφυλάσσει αγώνες με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολία τις επόμενες εβδομάδες για τους «πράσινους» (μετά τον Ερμή ακολουθούν οι αγώνες με ΠΑΟΚ, ΑΠΟΕΛ και PSV). Έτσι, και τα χειρότερα να αποφύγει ο Μποτεάκ, η Ομόνοια δεν αποκλείεται να υποχρεωθεί να δώσει τουλάχιστον κάποιους από αυτούς χωρίς έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του ρόστερ της.

Η πρώτη εναλλακτική επιλογή για τον Χένινγκ Μπεργκ ακούει φυσικά στο όνομα Ασάντε. Ο Γκανέζος είναι αυτός που παίζει δεξιά όταν λείπει ο Μποτεάκ, αυτός που κλήθηκε να περάσει στο παιχνίδι όταν τραυματίστηκε ο Γάλλος και αναμένεται να συνεχίσει να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Νορβηγού στο διάστημα που δεν θα έχει στα πλάνα του τον 33χρονο Ερίκ.

Απ' εκεί και πέρα, λύσεις στις πτέρυγες της επίθεσης δίνουν επίσης οι Τιάγκο και Τζιωνής, τους οποίους όμως ο Μπεργκ επιλέγει να βάζει στο αριστερό άκρο. Εφόσον χρειαστεί βεβαίως να ανατρέξει σε μια άλλη επιλογή πέραν του Ασάντε για το δεξί φτερό, δεν αναμένεται να δώσει εντολή σε κάποιον από αυτούς για να αλλάξει πτέρυγα.

Στο βάθος βέβαια υπάρχει και η λύση του Λοΐζου. O νεαρός εξτρέμ αξιοποιείται από τον Μπεργκ επίσης στο δεξί άκρο και αποτελεί μια ακόμα εναλλακτική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ