ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:02
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
ΑΠΟΕΛ

Οριστική αναβολή του ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση

Newsroom 24sports

Σύμφωνοι οι «Γαλαζοκίτρινοι» - Άγνωστη η θέση της «Κυρίας»

Αναβολή θα υπάρξει στο ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση που ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκυρίακο 5-6 Οκτωβρίου. Το αίτημα προήλθε απ’ το ΓΣΠ και γνωστοποιήθηκε εδώ και πέντε μέρες στις δυο ομάδες. Σκοπός της αναβολής είναι η επανασπορά του γηπέδου.

Να σημειώσουμε πως στόχος του ΓΣΠ είναι να έχει έτοιμο το γήπεδο για τον παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου με την Ρωσία στις 13 Οκτωβρίου. Τέτοια εποχή κάθε χρόνο υπάρχει η επανασπορά του γηπέδου και έτσι δεν είναι κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά. Ο πρόεδρος του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ενημέρωσε σχετικά τις δυο ομάδες, με το ΑΠΟΕΛ να είναι θετικό (καθώς είναι η έδρα του και θέλει το γήπεδο του να είναι στην καλύτερη κατάσταση). Άγνωστη για την ώρα η θέση της Ανόρθωσης.

Τέτοια εποχή κάθε χρόνο υπάρχει η επανασπορά του γηπέδου

Ο Φοίβος Κωνσταντινίδης παραχώρησε δήλωσεις στην ιστοσελίδα μας 24sports.com.cy σημειώνοντας πως «το αίτημα πραγματοποιήθηκε με γνώμονα τις ημερομηνίες και ήταν προγραμματισμένο να γίνει αυτό πριν ακόμη γνωστοποιηθούν οι αγώνες. Είναι κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο και αυτό προκύπτει με βάση το πρόγραμμα των ομάδων σε Κύπρο και Ευρώπη».

Το θέμα της αναβολής κλήθηκε να σχολιάσει και ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος σημείωσε πως το παιχνίδι θα αναβληθεί αναγκαστικά. 

«Αυτό μας έχει γνωστοποιηθεί εδώ και πέντε μέρες. Θα αναβληθεί αυτό το παιχνίδι αναγκαστικά. Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να πάει Δευτέρα. Θεωρώ όπως βλέπω τα δεδομένα, τα τρία αναβληθέντα παιχνίδια θα γίνουν μετά τον Δεκέμβρη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ