ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
10°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
90 news

90'' Στην Αθήνα για κρίσιμες επαφές ο Χαφτάρ

Newsroom K

Η επικαιρότητα της ημέρας σε 90 δευτερόλεπτα από την «Κ»

Στην Αθήνα για κρίσιμες επαφές ο στρατηγός της Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, πριν τη μετάβασή του στο Βερολίνο για τη διάσκεψη. Μέρος της ευρύτερης διπλωματικής προσπάθειας της Αθήνας να ενισχύσει τη θέση της ενόψει της διάσκεψης, από την οποία αποκλείστηκε, με βασικό σκοπό την αποφυγή εξελίξεων που θα βλάπτουν περαιτέρω τα ελληνικά συμφέροντα, αποτελεί η έκτακτη επίσκεψη του στρατηγού. Συμφωνήσαμε σε όλα, λέει ο Νίκος Δένδιας. Με βέτο στην Ε.Ε. εάν δεν ακυρωθεί το Μνημόνιο Άγκυρας – Τρίπολης προειδοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οργίλη αντίδραση της Άγκυρας, η οποία χαρακτηρίζει μόρφωμα το EastMed Gas Forum, υποστηρίζοντας ότι ιδρύθηκε για να αφήσει την Τουρκία εκτός ενεργειακής εξίσωσης της αν. Μεσογείου. Απάντηση δίνει ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, υπογραμμίζοντας στην κρατική ραδιοτηλεόραση ότι το φόρουμ δεν αποκλείει κανέναν. Ωστόσο, πρόσθεσε, ο αλληλοσεβασμός που δείχνουν οι χώρες, έρχεται σε αντιπαράθεση με τις ενέργειες της Τουρκίας.

Μηδενική ανοχή στα εγκληματικά στοιχεία που αμαυρώνουν το όνομα του κυπριακού ποδοσφαίρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Είναι η ώρα, δήλωσε στη Γιορτή των Αρίστων της ΕΑΚ για τα στημένα παιχνίδια, να καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία. Αναφέρθηκε σε διεφθαρμένους διαιτητές και παράγοντες και ξεκαθάρισε ότι δεν καταργείται η κάρτα φιλάθλου και ότι ο ίδιος θα προεδρεύσει σύσκεψης για βελτίωση των αγωνιστικών χώρων. Στο μεταξύ, έντονη καταδίκη από πλευράς της ΚΟΠ για τον εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε σε όχημα διαιτητή. Συνάντηση ΚΟΠ, Αστυνομίας και Υπ. Δικαιοσύνης.

Πράσινο φως από την Ολομέλεια της Βουλής πήρε η ρύθμιση του πλαισίου αδειοδότησης και των προδιαγραφών για τα καταλύματα τύπου Airbnb. Βάσει της πρότασης, θα τηρείται μητρώο καταλυμάτων. Εκτιμάται ότι με την πρόταση ρυθμίζεται η λειτουργία περίπου 20 χιλιάδων καταλυμάτων, οι ιδιοκτήτες των οποίων θα πρέπει να συμμορφωθούν με τις πρόνοιες της νομοθεσίας εντός δύο ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ