ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Story - «Odyssey of the Seas»: Από την Καραϊβική στη Μεσόγειο

Δείτε το κρουαζιερόπλοιο που θα μεταφέρει εμβολιασμένους τουρίστες από το Ισραήλ προς ελληνικά νησιά και την Κύπρο το καλοκαίρι κάνοντας ένα μοναδικό Restart Cruise.

Μοντάζ: Λοΐζος Λοΐζου

Το... καλοκαίρι έρχεται πιο νωρίς για τους Ισραηλινούς τουρίστες. Όσοι έχουν εμβολιαστεί θα μπορούν πρώτοι να ταξιδέψουν με απόλυτη ασφάλεια και ηρεμία, από τον Μάιο, σε δημοφιλή και πανέμορφα ελληνικά νησιά και την Κύπρο, με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Odyssey Of The Seas, το νέο κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean Cruises που καινοτομεί για περισσότερα από 50 χρόνια στα ταξίδια κρουαζιέρας.

Ένα κρουαζιερόπλοιο-αρχιτεκτονικό θαύμα, το οποίο ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και προσφέρει απίστευτες εμπειρίες ακόμη και για τον πιο απαιτητικό και περιπετειώδη ταξιδιώτη.

«Οι Ισραηλινοί ταξιδιώτες θα ψάχνουν να ξεφύγουν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που μας λείπουν πολύ. Και αυτό είναι που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα και θα τους το προσφέρουμε» είπε ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International ευχαριστώντας την κυβέρνηση του Ισραήλ για τη συνεργασία, υποσχόμενος αξέχαστες εμπειρίες για τους επιβάτες που θα πουν «shalom» από το νεότερο πλοίο της εταιρείας – το πρώτο «πράσινο νησί» στη θάλασσα, όπως έχει χαρακτηριστεί από τον κολοσσό.

Καλωσορίζει η Κύπρος

Ο κ. Σάββας Περδίος, υφυπουργός Τουρισμού, σχολίασε: «Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε στο δρομολόγιο της Royal Caribbean αυτό το καλοκαίρι, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε το νέο τους πλοίο στο νησί μας. Η Κύπρος υποστηρίζει τη βιομηχανία κρουαζιέρας και είναι στην ευχάριστη θέση να βοηθήσει τη βιομηχανία στον δρόμο της προς την ανάκαμψη. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επισκέπτες θα περάσουν καλά, τόσο στο πλοίο όσο και κατά την επίσκεψή τους στην Κύπρο, ένα από τα ωραιότερα νησιά της Μεσογείου».

Το πλοίο, με το ελληνικό όνομα «Οδύσσεια», να σημειωθεί ότι αναμένεται να προσεγγίσει την Κύπρο 15 περίπου φορές εντός του τριμήνου Ιούνιος – Αύγουστος 2021, με προοπτική επιπρόσθετων σταθμών τούς αμέσως επόμενους μήνες.

Το υφυπουργείο ξεκαθαρίζει και το θέμα της ασφάλειας εν μέσω πανδημίας υπογραμμίζοντας ότι οι επιβάτες του πλοίου θα είναι εξ ολοκλήρου Ισραηλινοί αλλά και πλήρωμα, που έχουν ήδη εμβολιαστεί. Επιπρόσθετα, πριν την επιβίβασή τους, οι ταξιδιώτες θα προσκομίζουν δύο αρνητικά τεστ ενώ, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα υπόκεινται σε επιπρόσθετους ελέγχους.

Ανεπανάληπτη εμπειρία

To Odyssey of the Seas θα είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Quantum Ultra Class στην περιοχή, με μια ξεχωριστή νέα εμφάνιση, ένα γεμάτο δράση κατάστρωμα. Το νέο στολίδι της Royal Caribbean Cruises δίδει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες της να κάνουν πολυτελείς και αξέχαστες διακοπές προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες. Να ζήσουν μοναδικές συγκινήσεις είτε δαμάζοντας τα κύματα στον προσομοιωτή κυμάτων και κάνοντας ελεύθερη πτώση είτε σκαρφαλώνοντας στον τοίχο αναρρίχησης ύψους 12 μέτρων. Οι λάτρεις της αδρεναλίνης θα αψηφήσουν τους νόμους της βαρύτητας στο SkyPad, ενώ θα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες εικονικής πραγματικότητας. Στο Odyssey οι επιβάτες θα μπορούν να θαυμάσουν θέα που κόβει τη ανάσα 91 μέτρα πάνω από τη θάλασσα στο North Star, μια γυάλινη κάψουλα με θέα 360 μοιρών, και να ψυχαγωγηθούν με χορό, τραγούδι και ακροβάτες.

Ο εσωτερικός χώρος του κρουαζιερόπλοιου των 348 μέτρων, είναι τεράστιος με κατάστρωμα δύο επιπέδων, οι υπαίθριες πισίνες είναι σχεδιασμένες σε στυλ θερέτρου ενώ διαθέτει υδροπάρκο, υδρομασάζ και αιώρες. Μεταξύ των πολλών χαρακτηριστικών, το Odyssey of the Seas διαθέτει μεγάλο εσωτερικό χώρο για ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κλαμπ με θέα τη θάλασσα, σαλόνι για εφήβους με κονσόλες παιχνιδιών, μουσική και ταινίες και γαστρονομικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Ποια είναι η Royal Caribbean International

Η Royal Caribbean International προσφέρει καινοτομία στη θάλασσα για περισσότερα από 50 χρόνια. Κάθε νέα κατηγορία πλοίων είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα με την τελευταία τεχνολογία και τις εμπειρίες επισκεπτών για τον σημερινό περιπετειώδη ταξιδιώτη.

Η γραμμή κρουαζιέρας συνεχίζει να φέρνει επανάσταση στις διακοπές με δρομολόγια σε περισσότερους από 270 προορισμούς σε 72 χώρες και έξι ηπείρους, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού νησιωτικού προορισμού της Royal Caribbean στις Μπαχάμες, Perfect Day at Coco Cay, του πρώτου στη συλλογή Perfect Day Island. Η Royal Caribbean έχει επίσης ψηφιστεί «Best Cruise Line Συνολικά» για 18 συνεχόμενα χρόνια στα Travel Weekly Readers’ Choice Awards.

Εμβολιασμένο... δρομολόγιο

Σε συνεργασία με τις αρχές υγείας και τουρισμού του Ισραήλ που παρουσιάζει ταχύρρυθμο εμβολιαστικό πρόγραμμα στο οποίο έχει επιτευχθεί μεγάλο ποσοστό ανοσίας στην κοινότητα της χώρας, η Royal Caribbean θα είναι η πρώτη που θα προσφέρει πλήρως «εμβολιασμένα δρομολόγια», όπου τόσο το πλήρωμα όσο και οι επισκέπτες άνω των 16 ετών θα εμβολιαστούν κατά του COVID-19.

Χαρακτηριστικά πλοίου

Μήκος: 347,1 μ.

Πλάτος: 41,4 μ.

Διαθέτει: 18 καταστρώματα

Χωρητικότητα: 4284 επιβάτες

Καμπίνες επιβατών: 2.137

Πλήρωμα: 1.551

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES