ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ταϊλάνδη: Ο «βασιλιάς με το μπουστάκι» ξανακτυπά! (βίντεο)

Viral έχει γίνει ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης ο οποίος τόλμησε να παρουσιάσει την επίσημη ερωμένη του και μάλιστα στο πλευρό της συζύγου του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Της Έλενας Αποστόλου

Ο Μάχα Βατζιραλονγκόρν δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Πολλές φορές ο playboy μονάρχης, όχι αδίκως ο τίτλος, έχει γίνει viral με τα καμώματά του. Η εικόνα του εκκεντρικού, σκανταλιάρη και γυναικά βασιλιά με το μπουστάκι -αφού εμφανίστηκε πολλές φορές με γυναικείο crop top για να επιδείξει τα πολυάριθμα ψεύτικα τατουάζ του- απασχολεί συχνά όλα τα μέσα του πλανήτη.

Τέσσερις γάμοι, πολλές γυναίκες, χλιδή, πολλά τατουάζ είναι μονό μερικά από τα σκάνδαλα που στολίζουν το πλούσιο βιογραφικό του.

Τώρα… θραύση κάνει video από τα ανάκτορα. Δώρο γενεθλίων στα 67α του χρόνια… Απένειμε επίσημα στην 34χρονη ερωμένη του, τον τίτλο Chao Khun Pra - που είχε να απονεμηθεί σε γυναίκα στην Ταϊλάνδη από το 1921 και μεταφράζεται ως «βασιλική ευγενής σύζυγος», δηλαδή κάτι σαν επίσημη παλλακίδα. Στην τελετή η κατά 33 χρόνια νεότερη ερωμένη του βασιλιά βρίσκεται πεσμένη στα πόδια του, ενώ εκείνος τη χρίει με ειδικό «τελετουργικό νερό», ενώ η γυναίκα του παρακολουθεί σιωπηλή κι ανέκφραστη! Και όλα αυτά ενώ ουδείς τολμά να μιλήσει για τα καμώματα του playboy μονάρχη, αφού η «προσβολή» στο πρόσωπό του τιμωρείται με 15ετή κάθειρξη.

Ποιος είναι:

*Ο βασιλιάς Μάχα Βατζιραλόνγκορν με την προσωπική περιουσία, που υπολογίζεται περίπου στα 35 δισ. ευρώ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές κι έχει αποκτήσει επτά παιδιά από τρεις συζύγους. Έχει αποκηρύξει τέσσερις από τους γιους του.

*Έχει αδυναμία στις γυναίκες σωματοφύλακές του, αφού και η ερωμένη του, όπως και η νυν σύζυγός του ανήκε στην φρουρά προστασίας του. Η σύζυγός του ήταν αεροσυνοδός πριν την ορίσει επικεφαλής της φρουράς του.

*Ο σκύλος του, κατείχε τον βαθμό του στρατηγού στον στρατό της χώρας μέχρι τον θάνατό του το 2015.

*Πραγματοποιεί συχνά ταξίδια στην Γερμανία, όπου διαθέτει σειρά κατοικιών και όπου του αρέσει να πιλοτάρει το αεροπλάνο του, ένα Boeing 737.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Stories: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τη φυλακή Saint-Gilles που μοιάζει με φρούριο, όπου οδηγήθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού ...
Της Έλενας Αποστόλου
 |  STORIES