ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:28
23°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ελλάδα

Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε καταφύγιο τρομοκρατών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα στη συνάντηση του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό

Καταφύγιο τρομοκρατικών οργανώσεων έγινε ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ότι είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι το βράδυ της Τετάρτης ενώ συζητούσαν με τον Έλληνα Πρωθυπουργό του είπε: «Κοιτάξτε, τα μέλη του DHKP-C, PKK/YPG, FETO έρχονται συνεχώς σε σας και από τα στοιχεία που πήραμε από μυστικές υπηρεσίες ο Σύριζα έγινε το καταφύγιο τους».

Επομένως, πρόσθεσε, «εμείς περιμένουμε από εσάς να τοποθετηθείτε εναντίον τους, περιμένουμε στήριξη. Και να ξέρετε ότι αυτή η στήριξη θα ενισχύσει και τη δική μας στήριξη σε σας. Θα ανοίξει ο δρόμος για να συμπεριφερθούμε πιο θετικά απέναντί σας στο θέμα της μετανάστευσης».

Σύμφωνα με τον ίδιο είπε επίσης στον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι «κοιτάξτε εμείς μέχρι στιγμής δεν κάναμε τέτοιο πράγμα εναντίον σας. Στείλατε πίσω μέχρι δύο χιλιάδες πρόσφυγες. Κι εμείς τους πήραμε. Δεν σας τους στείλαμε πίσω. Επομένως αυτό είναι κάτι που θα γίνει με αλληλεγγύη. Και ένα πλεονέκτημά σας είναι ότι είστε αυτή τη στιγμή στην ΕΕ. Επομένως από δω και πέρα μέσα σε αυτή την αλληλεγγύη ας διεξάγουν τις εργασίες οι φίλοι μας».

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι «γι αυτο και οι συνομιλίες μας με τον κ. Μητσοτάκη ήταν εποικοδομητικές, μπορούμε να πούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ