ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:33
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ελλάδα

Συμμετοχή Δένδια σε τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας για τη Λιβύη

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Sτην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχουν, εκτός από τα μέλη του Συμβουλίου, τα μέλη της Διαδικασίας Βερολίνου, καθώς και η Ελλάδα, το Κατάρ και το Μαρόκο

Σε τηλεδιάσκεψη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, με θέμα τη Λιβύη, αναμένεται να μετάσχει σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, στην τηλεδιάσκεψη θα συμμετάσχουν, εκτός από τα μέλη του Συμβουλίου, τα μέλη της Διαδικασίας Βερολίνου, καθώς και η Ελλάδα, το Κατάρ και το Μαρόκο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκπροσωπηθεί από τον Ύπατο Εκπρόσωπο Εξωτερικής Πολιτικής της ΕΕ και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέπ Μπορέλ.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, κατά την τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σχετικά με την κατάσταση στη Λιβύη, παρουσία και της εκτελούσας χρέη ειδικού εκπροσώπου για τη Λιβύη, Στέφανι Γουίλιαμς.

Οι διπλωματικές πηγές αναφέρουν ότι η τηλεδιάσκεψη διοργανώνεται από την τρέχουσα γερμανική προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας, με στόχο την επαναβεβαίωση των αρχών και των δεσμεύσεων της Διαδικασίας του Βερολίνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ