ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Αυτοκίνηση

Volkswagen Golf - Αποκτήστε το άμεσα, ετοιμοπαράδοτο με όφελος έως €3.000.

Δελτίο Τύπου

Σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης, το Volkswagen Golf μπορεί να φρενάρει και να σας φέρει σε στάση αυτόματα

Σε μια εποχή όπου όλα γίνονται άμεσα, η Unicars σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε το Volkswagen Golf, το αυτοκίνητο ορόσημο στην κατηγορία του, άμεσα. Ετοιμοπαράδοτο, με πλούσιο βασικό εξοπλισμό και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, τώρα αποκλειστικά για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων μπορεί να γίνει δικό σας με όφελος έως και €3.000.

Το Volkswagen Golf είναι το αυτοκίνητο που έχει διαμορφώσει τη δική του κατηγορία εδώ και πολλές γενιές. Ο δυναμικός σχεδιασμός, ο σπορ χαρακτήρας, η κορυφαία άνεση και η ασφάλεια, δικαιωματικά του δίνουν την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη, διαμορφώνοντας μια ολόκληρη κατηγορία και γι’ αυτό εντυπωσιάζει ξανά και ξανά.

Το Volkswagen Golf είναι από μόνο του μια ολόκληρη φιλοσοφία. Αυτό ξεκινάει από την χαρακτηριστική του σχεδίαση, από το σύνολο μέχρι την πιο μικρή λεπτομέρεια. Για το εσωτερικό του Golf ένα μόνο μετράει: Εσείς. Επιβιβαστείτε, αισθανθείτε ωραία και χαλαρώστε στο σύστημα κλιματισμού 2 ζωνών.

Η αυτόματη ρύθμιση απόστασης και ταχύτητας σας βοηθάει να διατηρείτε σταθερή την ταχύτητα που προεπιλέξατε καθώς και την απόσταση από τυχόν προπορευόμενο όχημα. Σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης, το Volkswagen Golf μπορεί να φρενάρει και να σας φέρει σε στάση αυτόματα και να ξεκινήσει ξανά με το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο DSG.

Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε με ασφάλεια και άνεση τις εφαρμογές του smartphone σας, το App-Connect το κάνει πιο εύκολο από ποτέ. Σας επιτρέπει να χειρίζεστε επιλεγμένες εφαρμογές και περιεχόμενα με άνεση απευθείας στο Volkswagen Golf σας. Μεταφέρονται στην οθόνη του συστήματος Infotainment και μπορείτε να τις χειρίζεστε άνετα και πρακτικά εντός του οπτικού πεδίου σας. Έτσι αποκτάτε πανεύκολη πρόσβαση για παράδειγμα σε μουσική, ειδήσεις, χάρτες ή ηχογραφημένα βιβλία.

To Volkswagen Golf είναι μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσετε και εσείς άμεσα.

Μάθετε περισσότερα στο www.unicars.com ή επικοινωνήστε με τους εκθεσιακούς χώρους Volkswagen: Λευκωσία – 22366366, Λεμεσό – 25819799, Λάρνακα – 24811033, Παραλίμνι – 23743888 και Πάφο – 26954626.

Unicars. Driving your stories.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ