ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κινητά-tablets

5 βήματα πως να διαβάσετε στο κινητό σας όλη την έντυπη έκδοση της Καθημερινής της Κυριακής

Newsroom K

Διαβάστε επίσης και το περιοδικό Beautiful People.

1. H Έντυπη έκδοση της Καθημερινής της Κυριακής βρίσκεται στην εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου σε δύο μορφές: α. Σε λίστα θεμάτων β. Σε PDF. Το περιοδικό Beautiful People βρίσκεται σε PDF.2. Κατεβάστε και ανοίξετε την εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου από το itunes Αppstore ή Google Play, ανοίξετε την εφαρμογή και κάτω αριστερά θα βρείτε το εικονίδιο "έντυπη". Πατήστε το εικονίδιο.3. Αφού πατήσετε το εικονίδιο "έντυπη", θα σας ανοίξει την λίστα με τα θέματα της έντυπης έκδοσης. Πατήστε σε ένα από τα θέματα και θα σας ρωτήσει αν επιθυμείτε να γίνεται συνδρομητής με μια βδομάδα δωρεάν δοκιμή.


4. Συμπληρώστε το email που θα σας ζητηθεί. ΠΡΟΣΟΧΗ το email αυτό είναι η προσωπική σας ταυτότητα στην συνδρομή για αυτό ΠΡΕΠΕΙ να βρίσκεται εγκατεστημένο στο κινητό που θα γίνει η συνδρομή. Χρησιμεύει επίσης για να κάνετε επαναφορά συνδρομής σε περίπτωση αλλαγής κινητού ή διαβάσματος σε άλλη συσκευή. 5. Αφού συμπληρώσετε το email σας θα λάβετε την ενεργοποίηση της συνδρομής σας στο mailbox σας. Πατήστε τον σύνδεσμο και θα σας ανοίξει η εφαρμογή με ξεκλειδωμένα θα άρθρα της έντυπης έκδοση. Στην πορεία θα σας ζητηθεί από το appstore σας να επιβεβαιώσετε πως επιθυμείτε να κάνετε την συνδρομή στην Καθημερινή.Τρόποι διαβάσματος της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας.Μπορείτε να διαβάσετε την έκδοση ή και τις προηγούμενες εκδόσεις είτε μέσω του menu της εφαρμογής και επιλέγοντας το τμήμα που σας ενδιαφέρει. Είτε κατεβάζοντας το σχετικό PDF. Στην εφαρμογή βρίσκονται ΟΛΑ τα κείμενα και άρθρα της έντυπης έκδοσης όπως κυκλοφορεί στο χαρτί.

Κατεβάστε την εφαρμογή της Καθημερινής Κύπρου πατώντας του πιο κάτω συνδέσμους:Για κινητές συσκευές iphone/ ipadΓια κινητές συσκευές android

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ