ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπιφτέκια κοτόπουλο με φακές μπελούκα (βίντεο σε 1')

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

ΥΛΙΚΑ

Για τα μπιφτέκια κοτόπουλο

Για 3 μπιφτέκια

400 γρ. κιμά κοτόπουλο

1 αβγό

30 γρ. βρώμη

100 γρ αρακά

3 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU

αλάτι- πιπέρι

Για τη σαλάτα με φακές μπελούκα

100 γρ. φακές μπελούκα, κοχλασμένες για 20΄και στραγγισμένες

1 κουτάλια κρέμα βαλσαμικού σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU

1 κουταλάκι ελαιόλαδο

1 ντομάτα χωρίς σπόρια ψιλοκομμένη

½ ποτήρι λάχανο ψιλοκομμένο

½ ποτήρι φύλλα σπανάκι ψιλοκομμένα

αλάτι-πιπέρι

Για να σερβίρουμε

Μουστάρδα μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.

2. Πλάθουμε το μίγμα σε 3 μπιφτέκια.

3. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι και ψήνουμε τα μπιφτέκια καλυμμένα για 6-8 λεπτά την κάθε πλευρά.

4. Παράλληλα σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για την σαλάτα.

5. Σερβίρουμε τα μπιφτέκια με τη σαλάτα και τη μουστάρδα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Έξοδος: Τελευταία Ενημέρωση