ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:08
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Εστιατόρια

Το Zonkey στο 1ο cocktail festival στην Κύπρο

Newsroom K

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας

Εναλλακτικό, μικρό και ζεστό bar, με πολυσυλλεκτικό κοινό, ατμόσφαιρα αυθορμητισμού και άφθονο booze το αγαπημένο μπαράκι της Λευκωσίας Zonkey θα βρίσκεται στο πρώτο φεστιβάλ κοκτέιλ στην Κύπρο παρουσιάζοντάς μας ένα signature «playful» ποτό διά χειρός του bar manager Παντελή Τραϊανού. Με εμπειρία πέραν των 12 χρόνων και έχοντας κερδίσει δυο διαγωνισμούς το 2014 και το 2016 ο Παντελής τον τελευταίο 1,5 χρόνο εργάζεται στο Zonkey.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που στρέφει τον κόσμο προς τα κοκτέιλ τα τελευταία χρόνια;

Πιστεύω πως ο κόσμος έστρεψε το ενδιαφέρον του στα cocktail κυρίως λόγω του ότι πλέον τα πλείστα μαγαζιά έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν στο κομμάτι αυτό. Επίσης οι αρκετά προσιτές τιμές τους, συγκριτικά με πιο απλά ποτά, δίνουν κίνητρο στον κόσμο να δοκιμάζει τα signature cocktails του εκάστοτε μαγαζιού που επισκέπτεται με αποτέλεσμα σιγά-σιγά να έχει άποψη και γνώση.

Τι κάνει ένα κοκτέιλ μπαρ ξεχωριστό;

Το πιο σημαντικό που προσφέρει ένα μαγαζί, είτε είναι είτε όχι cocktail bar, είναι η φιλοξενία. Το τι μπορεί να κάνει ένα cocktail bar ξεχωριστό είναι η διαφορετική "εμπειρία" που προσφέρει στον πελάτη. Από το ποτό, την εξυπηρέτηση, τη μουσική μέχρι και την άνεση που προσφέρει το κάθε μαγαζί, είναι κομμάτια του παζλ που λέγεται hospitality.

Τι να περιμένουμε από εσένα και το Zonkey στο κοκτέιλ φεστιβάλ;

Αυτό που θα περιμένει ο κόσμος από εμένα και το Zonkey είναι ακριβώς αυτό που προσφέρουμε κάθε μέρα σε αυτούς, απλώς σε διαφορετικό μέρος: playful drinks, θετικά vibes και την πολύ ωραία party μουσική του φεστιβάλ. Το cocktail που θα προσφέρουμε στο φεστιβάλ είναι το "Hybrid". Ένας συνδυασμός από ρούμι, passion fruit, μαύρο τσάι, μέλι, λάιμ και bitters πουρέ από ροδάκινο.

Πηγή: Wiz-guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ