ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:42
33°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Μόδα

H νέα συλλογή της Μαίρης Κατράντζου είναι ένα όνειρο από prints

Newsroom K

Η συλλογή που μόλις λάνσαρε είναι μια απόδραση σε μαγικούς προορισμούς μέσα από τα prints

Παρόλο που μεγάλα ονόματα του κόσμου της μόδας συζητούν αδιάκοπα για το αβέβαιο μέλλον του χώρου εφόσον καμπάνιες, πωλήσεις και λανσαρίσματα έχουν ακυρωθεί και “παγώσει” μέχρι να φανεί η κατάλληλη στιγμή επαναλειτουργίας τους, η Μαίρη Κατράντζου καινοτομεί και λανσάρει μια νέα συλλογή γεμάτη χρώμα. Ο αέρας ελπίδας που εκπέμπει η συγκεκριμένη συλλογή δεν περνάει απαρατήρητη από κανένα.

Τα κομμάτια της συλλογής απεικονίζουν διάφορους προορισμούς σε μορφή Post cards ,έτσι και η ίδια παρέμεινε στην ιδιά αισθητική διαφημίζοντάς την, εφόσον της ήταν αδύνατο να φωτογραφίσει τη συλλογή της, κατευθύνθηκε στην τέχνη. Η δημιουργικότητα είναι κάτι που δεν μπορεί να σκοτώσει ο κορωνοϊός και αυτό είναι ολοφάνερο από την δουλειά που παρουσιάζει η σχεδιάστρια.

 

 

Η συλλογή Mary Mare, είναι για  όλο τον χρόνο collection, γεγονός που την απελευθερώνει από τις έννοιες των trends και της επικαιρότητας, πράγμα πολύ σημαντικό για την εποχή μετά τον Covid-19 στον κόσμο της μόδας.

Η επωνυμία μετρά μόλις τα 10 χρόνια υπάρξης της αλλά είναι γεγονός πως άφησε πίσω της το στίγμα της εφόσον τα print που δημιουργεί ο οίκος δεν είναι όμοια με κανένα άλλο όνομα στον χώρο της μόδας. Η ιδιαιτερότητα των prints της Kατράντζου, φέτος, παίρνουν την μορφή κογχυλιών, αστερίων και οστράκων, όπως επίσης και γραμματόσημων από εξωτικούς προορισμούς όπως η Βενετία, το Κόμο και την Ίμπιζα. Εννοείται δεν παρέλειψε να απεικονίσει και την όμορφη πατρίδα της, την Ελλάδα.

Η συλλογή αποτελείται κυρίως από αέρινα φορέματα, φούστες και καφτάνια. Επιλογές όπως όπως μαγιό, καπέλα και μαντήλια είναι επίσης διαθέσιμα έτοιμα να αναβαθμίσουν κάθε σύνολό.

 

Η συλλογή είναι άμεσα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του οίκου, ενώ το 20% των εσόδων θα διατεθεί στα ιδρύματα Age UK και Action for Children.

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ