ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Μόδα

Η Gucci ισοπεδώνει τα κλασικά στερεότυπα ομορφιάς

Newsroom K

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν μια κοινωνική έκφραση και μια πολιτική αναγκαιότητα

Ο γίγαντας της βιομηχανίας της μόδας, Gucci, κυκλοφόρησε μια διαφημιστική φωτογράφηση της νέας μάσκας Gucci MascaraL'Obscur, στην οποία πρωταγωνίστησε ένα ασυνήθιστο μοντέλο, η 18χρονη Βρεταννή, Ellie Goldstein με σύνδρομο Down. Φωτογραφίες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας εμφανίστηκαν στον επίσημο λογαριασμό Instagram της Gucci πριν από λίγες μέρες.

«Σχεδίασα αυτή τη μάσκαρα για άτομα που χρησιμοποιούν το μακιγιάζ για να πουν την ιστορία της ελευθερίας τους με τον δικό τους τρόπο», δήλωσε ο Creative Director της Gucci, Alessandro Michele.

 

Η Ellie Goldstein είναι 18 ετών, αγαπάει το διάβασμα, το θέατρο, το χορό και γενικότερα να βρίσκετε στη σκηνή. H ίδια εκπροσωπείται από το γνωστό πρακτορείο μοντέλων, Zebedee Management, το οποίο ειδικεύεται σε μοντέλα με αναπηρίες που έχουν μια μη τυπική εμφάνιση, όπως επίσης τρανσέξουαλ και genterless άτομα.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες του οίκου, δείχνουν μια κοινωνική έκφραση και μια πολιτική αναγκαιότητα... σε αντίθεση με τα κλασικά στερεότυπα ομορφιάς που προωθούν τα περισσότερα ονόματα στον χώρο, αποπνέοντας μονάχα «καλή» αισθητική.

 

Η Gucci Beauty κάνει μια πολύ σημαντική δήλωση στη βιομηχανία της ομορφιάς αλλά και γενικότερα στη μόδα, εφόσον τα κλασικά στερεότυπα ισοπεδώνονται. Αυτή η δήλωση, όπως ήταν φυσικό, είχε πολύ ανταπόκριση από το ευρύτερο κοινό, αφήνοντας σχόλια κάτω από την ανάρτηση του τύπου «Θέλουμε κι άλλες τέτοιες καμπάνιες», «είναι πανέμορφο», «το λατρεύουμε» και άλλα πολλά παρόμοια σχόλια.

Είναι όμορφο να βλέπουμε πως επιτέλους, αυτή η βιομηχανία δίνει το δικαίωμα να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και των πιο απλών ανθρώπων. Η Ellie Goldstein κάνει τα πρώτα δειλά βήματα στον κόσμο της μόδας, και εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε τα καλύτερα.

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ