ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 07:22
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Μόδα

Στην νέα καμπάνια του Dior, η Ελληνίδα πριγκίπισσα

Newsroom K

Η εντυπωσιακή Μαρία - Ολυμπία συμμετέχει στην καμπάνια του οίκου για την «Lady Dior» τσάντα

Όπως σίγουρα γνωρίζετε, η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία της Ελλάδας και της Δανίας γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1996 στη Νέα Υόρκη. Σήμερα, είναι μοντέλο, socialite και μέλος της πρώην ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Η stylish εγγονή του Κωνσταντίνου Β της Ελλάδας και της Άννας-Μαρίας της Δανίας, οι οποίοι ήταν ο τελευταίος βασιλιάς και βασίλισσα των Ελλήνων, φαίνεται να έχει την μόδα στο «αίμα» της, αφού δεν περιορίζεται αποκλειστικά στις εκθαμβωτικές εμφανίσεις. Το 2016, η Μαρία-Ολυμπία σπούδασε φωτογραφία στο διάσημο κολέγιο, Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και μέχρι σήμερα μετρά αρκετές σημαντικές συνεργασίες στον κόσμο της μόδας.

Τελευταίο της επίτευγμα αποτελεί η συνεργασία της με τον οίκο Dior. Η εντυπωσιακή Ολυμπία συμμετέχει στην καμπάνια του οίκου για την «Lady Dior» τσάντα. «Η Lady Dior τσάντα ζωντανεύει στα χέρια των μοντέρνων Lady Dior γυναικών», αναφέρει ο οίκος και σίγουρα η επιλογή της Μαρίας- Ολυμπίας δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια συγκαταλέγονται οι Ruth Bell, Angelababy, Adesuwa Aighewi, Sun Yihan, Anne Nakamura, Wang Likun, Kat Graham, Wanwan Lei, Lineisy Montero, Alisha Nesvat, Evelyn Nagy και Sara Grace Wallersted.

Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη τσάντα συνδέεται με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana, η οποία την λάτρευε και από το 1995 και έπειτα –λόγω της αδυναμίας της στην «Lady Dior»- η τσάντα μετατράπηκε σε ένα από τα iconic fashion items.

Δείτε την εικόνα από την συνεργασία της Ελληνίδας πριγκίπισσας με τον Dior:

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ