ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:40
12°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Μόδα

Το απόλυτο must have αξεσουάρ για το καλοκαίρι

Newsroom K

Ο οίκος Bottega Veneta τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τα πάνω του από τις διάφορες τάσεις που μας παρουσιάζει

Η αλυσίδα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διαδομένα αξεσουάρ, είτε πρόκειται για τον αστράγαλο, για τον λαιμό ή για οπουδήποτε αλλού. Το χρυσό είναι πάντα το go-to υλικό για κομψές εμφανίσεις, άλλωστε.

Σήμερα θα αναλύσουμε τα χρυσά κοσμήματα που σίγουρα βάζετε τρία - τέσσερα γύρω από τον λαιμό σας για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο και κομψό layering, που όχι μόνο θα αναδείξει τις στιλιστικές σας απόψεις αλλά συνάμα θα πάρετε και plus πόντο για το σύνολο που θα δημιουργήσετε. Εδώ όμως θα πρέπει να προσθέσουμε πως ο όγκος στα χρυσά σας κοσμήματα παίζει σημαντικό ρόλο αφού η μεγάλη αλυσίδα επιστρέφει στα trends και είναι ένα από τα must items που ''επιστρέφουν'' την επόμενη σεζόν.

Ο οίκος Bottega Veneta, που τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τα πάνω του από τις διάφορες τάσεις που μας παρουσιάζει, βλέπουμε πως άρχισε να προωθεί τη συγκεκριμένη τάση.

Προσωπικά, αγαπάμε το συγκεκριμένο αξεσουάρ και λατρεύουμε όταν γυναίκες επιλέγουν να... ξεπεράσουν τον εαυτό τους δοκιμάζοντας κάτι τρανταχτό αλλά συνάμα ωραίο κομψό. Η μεταφορά λοιπόν αυτής της αραβικής πρότασης είναι για εσάς μια πρόκληση που πρέπει να αποδεχτείτε. Εμείς λέμε ''ναι'' στις εμφανίσεις με την ογκώδη αλυσίδα και σας υποστηρίζουμε σε αυτή τη επιλογή.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ