ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:58
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Μόδα

Το μαύρο φόρεμα της πριγκίπισσας Diana σε δημοπρασία

Newsroom K

Γιατί ξανά έρχεται σε δημοπρασία το φόρεμα της Diana

Η πριγκίπισσα Diana με την έντονη προσωπικότητα και χαρακτήρα της άλλαξε κάθε δεδομένα στον βασιλικό προσκήνιο αν σήμερα ζούσε το επίκεντρο fashion και social media χωρίς αμφισβήτηση θα ήταν στραμμένα προς αυτή. Ακαταμάχητη και γοητευτική μπορούσε να σαγηνέυσει κάθε άντρα καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συγκρουστεί περί θέματα ζήλιας με τον τότε πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Charles. Μια στιγμή σίγουρα θα ήταν και όταν η Diana χόρεψε με τον γοητευτικό Αμερικάνο ηθοποιό, τραγουδιστή και χορευτή John Travolta.

Ο αξέχαστος χορός που είχαν δώσει John και Diana στο Λευκό Οίκο το 1985 μπορεί να ξανάζωντανέψει έχοντας άλλους πρωταγωνιστές, με κοινό χαρακτηριστικό το μαύρο sexy βελούδο φόρεμα που είχε επιλέξει τότε η πριγκίπισσα. Αναμένουμε να δούμε ποια κυρία θα το αγοράσει και θα μπορέσει να το φορέσει και να το υποστηρίξει όπως τότε η Diana.

Για το συγκεκριμένο φόρεμα όταν το είχε πρωτοδεί η πριγκίπισσα Diana ζήτησε από τον δημιουργό Victor Edelstein εάν θα μπορούσε να το έχει έτοιμο μέχρι τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η ίδια εκτός από τη βραδιά εκείνη, επέλεξε και άλλες φορές να το τιμήσει σε σημαντικές εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια, η ίδια αποφάσισε να γίνει δημοπρασία γι' αυτό το φόρεμα έτσι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα σε φιλανθρωπίες που ασχολούνται με θέματα όπως το AIDS και τον καρκίνο. Το 1997 η δημοπρασία είχε ξεπεράσει κάθε ρεκόρ με το ποσό των 198.830 χιλιάδες ευρώ. Σήμερα η τιμή δημοπρασίας κυμαίνεται σε συνεργασία με τον brand της Kerry Taylor Auctions γύρω στις 409.360 χιλιάδες ευρώ.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ