ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Good Life

Πότε είναι επικίνδυνη η υφασμάτινη μάσκα;

Newsroom K

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο Σωτήρης Τσιόδρας

Όλοι έχουμε δει τις υφασμάτινες μάσκες και πολλοί είναι αυτοί που τις προτιμούν από αυτές της μίας χρήσης. Πόσο όμως πραγματικά μπορούν να μας προστατεύσουν;

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίο τόνισε ότι πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά από τους πολίτες αλλιώς μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Συγκεκριμένα είπε «Αν την αλλάζεις όταν αποκτήσει υγρασία, αν την πιάνεις από μπροστά από το πρόσωπο, αν τη βγάζεις με λάθος τρόπο και δεν απολυμαίνεις τα χέρια σου με το αντισηπτικό ή με καλό πλύσιμο, ναι χρειάζεται προσοχή. Ναι, η μάσκα είναι συμπληρωματικό μέσο. Είναι ένα θέμα που συνεχίζουμε να το παρακολουθούμε»

Άλλη μια ερώτηση που δέχτηκε ο κ. Τσιόδρας ήταν κατά πόσο υπάρχει κίνδυνος μετάδωσης του ιού από τα κουνούπια. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε κάτι τέτοιο δεν έχει παρατηρηθεί «δεν μεταδίδεται με το τσίμπημα των κουνουπιών, τουλάχιστον όπως ισχύει με τα μέχρι τώρα δεδομένα από χώρες που υπήρχε κορωνοϊός και κουνούπια»

Τέλος συμπλήρωσε ότι ο οι χώροι πρέπει να αερίζονται καλά ιδιαίτερα το καλοκαίρι έτσι ώστε να περιοριστεί η μετάδοση του ιού.

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ