ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνεργασία Elton John και Lady Gaga

Στο χώρο της μόδας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες με την τόση μεγάλη επιρροή στο κοινό θα συνεργαστούν. ‘Όχι όμως σε μια συνεργασία στην μουσική αλλά στον χώρο της μόδας. Θα φτιάξουν μαζί μια σειρά από ρούχα που θα την ονομάσουν «Love Bravery» και οι συλλογή τους θα πωλείται από τα καταστήματα Macy’s. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των δύο καλλιτεχνών θα πηγαίνουν στα ιδρύματα που έχουν οι τραγουδιστές. Στο ίδρυμα «Born this Way» που ανήκει στην Lady Gaga αλλά στο ίδρυμα του Elton John κατά του Αids.

Η συλλογή θα περιλαμβάνει Tops, crop Tops, T-shirts, backpacks, skateboards και διάφορα αξεσουάρ. Οι τιμές θα είναι πολύ προσιτές και θα ξεκινούν από 12 δολάρια και δεν θα ξεπερνούν τα 100.

«Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με τον Elton John. Πρέπει όλοι να φτιάξουμε ένα πιο ευγενικό και καλό κόσμο, πιο θαρραλέο ιδανικό για την κάθε γυναίκα και άντρα που θέλουν να αναδείξουν τον εαυτό τους. Αυτό κάνουν και τα ιδρύματα των δύο μας» δήλωσε μεταξύ άλλων η Lady Gaga.

 

Πηγή: Mustcy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ