ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

MTN MadWalk 2016: Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά

Πραγματοποιήθηκε η πιο σημαντική διοργάνωση μόδας και μουσικής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πραγματοποιήθηκε χθες η πιο σημαντική βραδιά της μόδας και της μουσικής. Το MTN MadWalk 2016 είναι, πλέον, γεγονός και εμείς σας μεταφέρουμε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στην πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς στο Συνεδριακό Κέντρο.

Ξεκίνησε το σόου με τις δημιουργίες του Κωνσταντίνου Βασιλειάδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το χαρακτηριστικό φωτεινό κίτρινο της MTN, για μια συλλογή γεμάτη κίνηση με φορέματα, αέρινα καφτάνια και ολόσωμες φόρμες στο ύφος που μας έχει συνηθίσει. Φυσικά, από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει μια σέξι γυναίκα, που αυτή τη φορά την είδαμε σε έναν διαφορετικό ρόλο, την εκρηκτική Κατερίνα Παπουτσάκη.

Έπειτα, στη σκηνή βρέθηκαν οι REC, με το πιο ανατρεπτικό ντουέτο, με ερμηνεύτρια την Έβελυν Καζαντζόγλου!
Σειρά πήρε το BLANC Studio, που περιλαμβάνει απλές καθαρές γραμμές, ασυμμετρίες και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σε ένα πάντρεμα με οργανικά υλικά. Μουσικά το συνόδευσε η εξωτική Shaya, που ξεσήκωσε τον κόσμο!

Στη συνέχεια, η πανέμορφη Χριστίνα Σάλτη και ο σαρωτικός Βο για τα Marks & Spencer! Κιλότ παντελόνια, pyjama σύνολα, jumpsuits και λευκά looks από τα Marks & Spencer, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις!

Με αέρα από Γαλλία, ήρθε στα MTN ΜadWalk ο Ερωτόκριτος, και με δημιουργίες που εμπνεύστηκε από τη νέα του γειτονιά, το Παρίσι. Μαζί του στη σκηνή ήταν η εντυπωσιακή Ήβη Αδάμου.
Ένα μοναδικό hair show «ντυμένο» με δημιουργίες του Τρύφωνα Μοδέστου είχε σειρά, που συνόδευσε η γλυκιά Χάρις Σάββα. Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν οι αγαπημένοι DJs, Living R και DJ K.
Ο Στέλιος Κουδουνάρης, στη συνέχεια, για πρώτη φορά στο MTN MadWalk Κύπρου παρουσίασε μία συλλογή επηρεασμένη από την αρχιτεκτονική και το μέτρο των αρχαίων Ελλήνων. Στο stage τραγούδησε ένα ανατρεπτικό δίδυμο, η ροκ Ευρυδίκη και η Θωμαή Απέργη.

Ο οίκος Iceberg μαζί με τους Vegas ξεσήκωσαν το Συνεδριακό Κέντρο με ένα ανατρεπτικό fashion show και το χειροκρότημα έπεσε βροχή.
Οι δημιουργίες της Anice στη σκηνή, μαζί με την Αποστολία Ζώη, που έκοψε ανάσες με την εμφάνισή της! Guest εμφάνιση σε ρόλο μοντέλου έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ντυμένο στα λευκά το σόου του Gregory Morfi συνοδεύτηκε από το hot ντουέτο του Κωνσταντίνου Φραντζή και της πανέμορφης Josephine.

Πολύ θερμό χειροκρότημα από το κοινό εξασφάλισαν οι Minus One, που συναντήθηκαν επί σκηνής με την Ευρυδίκη και την Ήβη Αδάμου, στο τραγούδι που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision.
Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα έκλεισε την βραδιά, με μια εμφάνιση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Πηγή: www.must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ