ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Lady Gaga γράφει για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα

Η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για τη σημασία του να είναι κανείς «σκληρός»

ΠΗΓΗ: skai.gr

H Lady Gaga έγραψε ένα παθιασμένο κείμενο για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, στις μέρες μας, που δημοσιεύθηκε στο τεύχος Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου του Harper's Bazaar. Η διάσημη τραγουδίστρια μιλά για τη σημασία του να είναι κανείς «σκληρός» στις δύσκολες στιγμές αλλά και για τα οφέλη του να παραμένει άλλοτε «ευάλωτος».

«Για πολύ καιρό, κουβαλούσα μέσα μου μια ντροπή» γράφει. «Είμαι Ιταλίδα, Καθολική, μεγάλωσα με πολλή ενοχή. Αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι η επαναστατικότητά μου - αν θέλετε να το πείτε έτσι - είναι κάτι που πέρασε σε μένα από μια μακριά σειρά σκληρών ανθρώπων - και σκληρών γυναικών - στην οικογένειά μου».

Δεν διστάζει να μιλήσει για τις δικές της εμπειρίες κατάθλιψης: «Το να είσαι γυναίκα, σήμερα, σημαίνει να είσαι πολεμίστρια. Σημαίνει να είσαι δυνατή, να επιβιώνεις. Σημαίνει ν' αφήνεις τον εαυτό σου να είναι ευάλωτος και ν' αναγνωρίζεις την ντροπή σου ή ότι είσαι λυπημένη ή ότι έχεις θυμώσεις. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να τα κάνεις αυτά».

Η Lady Gaga συνηθίζει να μιλά δημόσια, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα της γυναίκας. Μάλιστα κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, δεν δίστασε να διαδηλώσει μόνης της έξω από το Donald Trump's Tower.

«Υγεία, ευτυχία, αγάπη - αυτά είναι στην καρδιά μιας σπουδαίας γυναίκας» καταλήγει. «Αυτό είναι το είδος της γυναίκας που θέλω να είμαι. Ξέρετε, ποτέ δεν μου πέρασε απ' το μυαλό ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά δεν είναι καιρός να βγάλουμε τους κορσέδες; Ως μια που τους λατρεύει, πιστεύω ότι είναι καιρός να τους βγάλουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε ότι ο σχεδιαστής πέθανε στο σπίτι του στη Φλωρεντία μετά από μακρά ασθένεια
ΠΗΓΗ: AFP
 |  SHOWBIZ