ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

1 εκατ. δολάρια για το καπέλο της Gaga

Ποσό που δεν διευκρινίζεται ποιος πλήρωσε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ακόμα μια εμφάνιση, ακόμα ένα καπέλο για την Lady Gaga που τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει κάνει το συγκεκριμένο αξεσουάρ συνώνυμο του στυλ της. Ωστόσο το σχέδιο που η pop star επέλεξε να φορέσει στο σόου της Victoria's Secret και να ''συναγωνιστεί'' τα αγγελάκια στο catwalk δεν ήταν και τόσο απλό.

Σύμφωνα με το WWD, η Gladys Tamez Millinery, η σχεδιάστρια που υπογράφει τα καπέλα της Gaga, συνεργάστηκε με τον οίκο Swarovski για να σχεδιάσουν από κοινού τη ειδική παραγγελία για την μοναδική εμφάνιση στο σόου. Το μαύρο καπέλο με τα δεκάδες αστραφτερά κρόσσια ήταν στολισμένο με 45.700 κρυστάλλους Swarovski και μια ομάδα με 10 τεχνίτες δούλεψε για πάνω από 300 ώρες προκειμένου να ολοκληρώσει στο χέρι τη δημιουργία του. Η τιμή εκτιμάται στο 1 εκατ δολάρια, ποσό που δεν διευκρινίζεται ποιος πλήρωσε.

Να σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό, η τραγουδίστρια έχει φορέσει παραλλαγές του συγκεκριμένου καπέλου το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του άλμπουμ της "Joanne" και για το σόου της Victoria's Secret με τα μάτια όλου του κόσμου στραμμένα επάνω της επέλεξε την πιο πολυτελή εκδοχή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση

X