ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 16:15
36°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Showbiz

Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρας στον κόσμο

Newsroom K

Ο John Legend βραβέυτηκε από το περιοδικό People, ως ο πιο «σέξι άνδρας στον κόσμο»

Ο John Legend, γνωστός σε όλους μας με τον λατρεμένο τραγούδι “All of me”, βραβέυτηκε από το περιοδικό People, ως ο πιο “σέξι άνδρας στον κόσμο”. Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου το 1978, σε ηλικία μόλις 3 ετών, άρχισε να μαθαίνει πιάνο, έχοντας ως καθηγήτρια του την αγαπημένη του γιαγία. Εκτός από μουσική παιδεία, σπούδασε Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια.

Σίγουρα ο συνδυασμός μουσικής και λογοτεχνίας, τον βοήθησε αρκετά στην καλλιτεχνική του καριέρα, εμπνέοντας και θυμίζοντας του μαθήματα και δυνατές εμπειρίες ζωής. Δηλώνει πως: «Ημουν ενθουσιασμένος, αλλά παράλληλα φοβισμένος επειδή υπάρχει μεγάλη πίεση», ο τραγουδιστής, είχε αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις, εάν θα μπορούσε να εφαρμόσει, τον ρόλο που είχε αναλάβει.

Επάξια κέρδισε,τον τιμητικό τίτλο και φαίνεται πως το έχει βάλει στοίχημα, τόσο με τον εαυτό του, όσο και με τους υπόλοιπους που θέλουν να αρχίζουν, τις γνωστές επικρίσεις, να τα καταφέρνει και να συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος πρόσθεσε πως: «Ακολουθώ τον Idris Elba, το οποίο δεν είναι δίκαιο και καλό για μένα». Ο Idris, ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο όπου έχει ασχοληθεί ως παραγωγός, ηθοποιός, σκηνοθέτης, DJ ακόμη και ράπερ. Όντως αποτελεί πηγή έμπνευσης, για αυτό και ο John να επιθυμεί να το ακολουθεί τόσο έντονα.

Εμείς πάντως στηρίζουμε και θαυμάζουμε τον John Legend, για όλα όσα έχει κάνει, αναμένοντας και άλλες πολλές επιτυχίες.

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ