ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:27
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Showbiz

Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τη Rihanna, στο Amazon

Newsroom K

Σε συνεργασία με το Amazon Studio, ο σκηνοθέτης Peter Berg επιμελήθηκε και κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ «Rihanna»

Μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασίσει να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο ένατο album της, η RiRi έχει όμως ετοιμάσει κάτι άλλο για τους φαν της. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Amazon Studio, ο σκηνοθέτης Peter Berg επιμελήθηκε και κυκλοφορεί το ντοκιμαντέρ ''Rihanna''.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο λογαριασμός στο Twitter @TeamofRihanna ανέβασε ένα screenshot μιας φωτογραφίας της τραγουδίστριας στην ιστοσελίδα της εταιρείας παραγωγής Film 45. Αναλυτικότερα, η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στην ιστοσελίδα της, γράφει για το ντοκιμαντέρ:

''Μια αφιλτράριστη ματιά στη ζωή της Rihanna, που δείχνει την εξέλιξη ενός μεγάλου pop icon. Με πρόσβαση στη ζωή της τραγουδίστριας, με πάνω από 1200 ώρες πλάνων, το ντοκιμαντέρ μάς παίρνει σε μια διαδρομή σε πιο προσωπικές στιγμές, με το χιούμορ, την προσωπικότητα αι τις φιλοσοφίες της Rihanna στη δουλειά, στην οικογένεια και στον έρωτα, που συγκινούν αλλά και εμπνέουν''.

Ο Berg έχει μαζέψει υλικό ταξιδεύοντας με την Rihanna και το συνεργείο στην Ευρώπη, και μετά από συζητήσεις με πολλές πλατφόρμες, η Amazon κέρδισε τα δικαιώματα έναντι $25 εκατομμύρια. Ο επίσημος τίτλος είναι ''Rihanna: Volume One'' και παρ' όλες τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ