ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:01
22°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Showbiz

H Meghan Merkle γιορτάζει σήμερα τα 39 γενέθλιά της

Newsroom K

Και όμως, οι royals ευχήθηκαν χρόνια πολλά στην Meghan Markle

H Meghan Merkle γιορτάζει σήμερα τα 39 γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry και τον μικρό τους γιο Archie στο Los Angeles.
Αν και το ζευγάρι δεν ανήκει πια στην βασιλική οικογένεια μετά την παραίτηση από τα βασιλικά τους καθήκοντα φαίνεται ότι και οι δύο μεριές προσπαθούν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο.

Παρόλο που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ του ζευγαριού και των μελών της οικογένειας - τις οποία θα δούμε και πιο αναλυτικά σύντομα στο βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει για τους Sussex «Finding Freedom» - οι Royals ευχήθηκαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα socials στην Meghan Markle.

O πατέρας του πρίγκιπα Harry, Κάρολος, η Βασίλισσα καθώς και οι William και Kate ευχήθηκαν στην Meghan χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στα social media και το μήνυμά τους ήταν πολύ απλό κυρίως ένα «Χρόνια πολλά στην Δούκισσα του Sussex»

Λοιπόν, από το τίποτα κάτι είναι και αυτό ε; Ωστόσο αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι χρησιμοποίησαν τον τίτλο «Δούκισσα του Sussex» για να της ευχηθούν παρόλο που ο τίτλος αυτός της έχει αφαιρεθεί και δεν μπορεί να τον χρησιμοποιεί.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ