ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:27
28°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Showbiz

Η πρώην σύζυγος του Jeff Bezos αλλάζει όνομα και κάνει δωρεές με τα χρήματα που κέρδισε

Newsroom K

Μέσα από την ανακοίνωσή της δήλωσε ότι αλλάζει το όνομά της από Bezos σε Scott

Η MacKenzie Scott ή όπως μπορεί να την γνωρίζεται MacKenzie Bezos πρώην σύζυγος του του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη Jeff Bezos ανακοίνωσε ότι μέσα σε ένα χρόνο δώρισε 1,7 δισ. δολάρια για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μέσα από την ανακοίνωσή της δήλωσε ότι αλλάζει το όνομά της από Bezos σε Scott το οποίο είναι εμπνευσμένο από το μεσαίο της όνομα.
Όταν εκδόθηκε το διαζύγιο και η MacKenzie έλαβε μια τεράστια περιουσία από τον πρώην σύζυγό της είχε δευσμευτεί να δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής σε όσους το χρειάζονταν.

Μετά τον χωρισμό της με τον Jeff Bezos έλαβε μερίδιο 4% στην Amazon μια περιουσία που μεταφράζεται σε 36 δισεκατομμύρια. Τα χρήματα αυτά ωστόσο έχουν αυξηθεί αφού οι μετοχές της Amazon έκαναν άλμα και τώρα υπολογίζονται στα 60 δισεκατομμύρια.

 

Στην ανάρτησή της έγραψε «Οπως πολλοί, παρακολούθησα το πρώτο εξάμηνο του 2020 με ένα μείγμα θλίψης και τρόμου άρχισα να δουλεύω για να ολοκληρώσω τη δέσμευσή μου με την πεποίθηση ότι η ζωή μού είχε αποδώσει περιουσιακά στοιχεία που θα μπορούσαν να έχουν ιδιαίτερη αξία για τους άλλους: τα χρήματα, αλλά και μια πεποίθηση ότι οι άνθρωποι που έχουν βιώσει την ανισότητα είναι οι καλύτεροι για τον σχεδιασμό λύσεων»

Δημοσίευσε μια λίστα με 116 οργανισμούς στους οποίες έχει κάνει δωρεές με τα περισσότερα από αυτά να πηγαίνουν σε δράσεις για την φυλετική ισότητα, τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας, το κλίμα και τη δημόσια υγεία.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ