ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 06:56
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Showbiz

Η πρώτη ανάρτηση του πρίγκιπα Κάρολου στο Instagram

Newsroom K

Παρά το γεγονός, ότι ο λογαριασμός Clarence House ενημερώνει τους ακολούθους, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος υπέγραφε σε μια ανάρτηση

Λίγο πριν το ταξίδι του στην Κίνα, ο πρίγκιπας Κάρολος εξέπληξε τους royal fans και όχι μόνο, κάνοντας την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

Παρά το γεγονός, ότι ο λογαριασμός Clarence House ενημερώνει διαρκώς τους ακολούθους για όσα συμβαίνουν στη ζωή του πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Κάρολος υπέγραφε σε μια ανάρτηση.


«Καθώς αναχωρώ για την Ινδία, για τη δέκατη επίσημη επίσκεψή μου, θα ήθελα απλά να εκφράσω τις θερμότερες ευχές μου σε όλους εσάς στην Κοινότητα Sikh (Σιχ) του Ηνωμένου Βασιλείου και σε ολόκληρη την Κοινοπολιτεία, για την 550η επέτειο από τη γέννηση του Σιχ Γκουρού Nanak Dev Ji. Οι αρχές στις οποίες ο Γκουρού Nanak Dev Ji ίδρυσε τη θρησκεία των Σιχ και που καθοδηγούν τη ζωή σας μέχρι σήμερα είναι εκείνες που μπορούν να μας εμπνεύσουν όλους – σκληρή δουλειά, δικαιοσύνη, σεβασμός και ανιδιοτελής προσφορά σε άλλους. «Αυτή την εβδομάδα, καθώς οι Σιχς παντού τιμούν τον ιδρυτή της πίστης σας, η γυναίκα μου και εγώ θέλαμε να γνωρίζετε πόσο πολύ η κοινότητά σας εκτιμάται και θαυμάζεται από όλους μας και ότι οι σκέψεις μας είναι μαζί σας σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ