ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Showbiz

Ο Ringo Starr έκλεισε 80 αλλά λέει 79 γιατί δεν μπόρεσε να γιορτάσει

Newsroom K

Το πρώην μέλος των Beatles, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του συγκροτήματος ακόμα και σήμερα

O Ringo Starr, το πρώην μέλος των Beatles, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπητά μέλη του συγκροτήματος ακόμα και σήμερα. Στις 7 Ιουλίου ο πρώην ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος έκλεισε 80 αλλά μάλλον λόγω κορωνοϊού και μέτρων αποστασιοποίησης δεν κατάφερε να τα γιορτάσει όπως ήθελε.

Kάθε χρόνο, από το 2008, συνηθίζει να γιορτάζει τα γενέθλια του με μια συναυλία, όπου τραγουδά ο ίδιος και δικοί του αγαπημένοι καλλιτέχνες μπροστά από εκατοντάδες θαυμαστές. Φέτος έπρεπε να το ακυρώσει και αντί αυτού, πραγματοποίησε μια διαδικτυακή φιλανθρωπική συναυλία στο YouTube, με τίτλο Ringo's Big Birthday Show, όπου τραγούδησε μαζί με καλλιτέχνες όπως ο Paul McCartney, η Sheryl Crow, o Gary Clark Jr κ.ά. με σκοπό να ενισχύσουν τις οργανώσεις Black Lives Matter, David Lynch Foundation, MusiCares και WaterAid. Ωστόσο ελπίζει πως το 2021 θα μπορέσει να γιορτάσει τα 80α γενέθλια του κανονικά.

''Τι να πω, μέσα μου νιώθω 24 (γέλια). Αυτό είναι καλό και κακό. Τα 80, όμως, είναι ακραίο νούμερο. Δύσκολο. Τα 70 ήταν εύκολα. Τα πιο δύσκολα με διαφορά, όμως, ήταν τα 40. Τα τωρινά είναι αυτό που είναι. Και λέω να δηλώσω 79 ξανά φέτος, με την ελπίδα να μπορέσουμε να γιορτάσουμε τα 80 του χρόνου κανονικά'' είπε ο Starr σε συνέντευξη του στο περιοδικό Rolling Stones.

Αν θέλετε, δείτε ολόκληρο το φετινό ψηφιακό πάρτι εδώ.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ