ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:48
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Showbiz

Olivier Rousteing σε συνέδριο για τα υιοθετημένα παιδιά στη Γαλλία

Newsroom Κ/ ΑΜΠΕ

Στόχος του να δοθούν περισσότερα δικαιώματα και δύναμη

Αφού ανακάλυψε την καταγωγή του στη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου ντοκιμαντέρ του «Wonder Boy», ο σχεδιαστής μόδας, Olivier Rousteing (Ολιβιέ Ρουστέν) θα μιλήσει σε συνέδριο με στόχο να δοθούν στα υιοθετημένα παιδιά περισσότερα δικαιώματα.

Ο Olivier Rousteing, ο οποίος μιλά συχνά για τη ζωή του ως υιοθετημένο παιδί προσπαθεί να δώσει περισσότερη δύναμη στα παιδιά που αναζητούν τους βιολογικούς γονείς τους.

Μετά τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ “ Wonder Boy” που διερευνά τα μυστικά που περιβάλλουν τη γέννηση του 35χρονου σχεδιαστή μόδας, ο Rousteing θα μιλήσει σε συνέδριο για την αναθεώρηση των εθνικών νόμων περί υιοθεσίας στη Γαλλία.

Το ντοκιμαντέρ, που θα κάνει πρεμιέρα στο Παρίσι αυτό το Σάββατο, επικεντρώνεται στη ζωή του σχεδιαστή και καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Balmain και όχι στο έργο του στη βιομηχανία της μόδας, και τον ακολουθεί καθώς προσπαθεί να βρει τις ρίζες του.

"Υπάρχει όλη αυτή η συζήτηση για την ένταξη και την ποικιλομορφία και είμαι ο πρώτος που θα αγωνιστεί γι 'αυτό, αλλά πώς θα μπορούσα να πολεμήσω γι' αυτό χωρίς να γνωρίζω τον εαυτό μου, από πού κατάγομαι" εξήγησε σε άρθρο του στους New York Times ενόψει της πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ