ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:32
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Showbiz

Το TikTok ανοίγει κέντρο δεδομένων στην Ευρώπη

Newsroom K

To TikTok είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα ανάμεσα στους νέους

To TikTok είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα ανάμεσα στους νέους και ιδιαίτερα κατά την περίοδο της καραντίνας οι χρήστες του ανέβηκαν κατά πολύ.

Αναμφίβολα όποιος ξεκινήσει να σκρολάρει σε αυτό δύσκολα θα σταματήσει. Το TikTok ανήκει στην κινέζικη ByteDance και όπως ανακοίνωσε πρόκειται να επενδύσει 420 εκατ. ευρώ για να ανοίξει την Ιρλανδία το πρώτο του κέντρο δεδομένων στην Ευρώπη. Το κέντρο αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του 2022.

Τα δεδομένα των χρηστών πρόκειται να αποθηκεύονται εκεί αφού μέχρι τώρα ήταν στις ΗΠΑ και στη Σιγκαπούρη.

Εντωμεταξύ ο Trump πιέζει την κινεζική εταιρεία να πουλήσει μέχρι τον Σεπτεμβρίου το TikTok στη Microsoft ή σε άλλη αμερικανική εταιρία ή θα σταματήσουν την λειτουργία του στην χώρα.

Αμερικανοί αξιωματούχοι εξέφρασαν τις τελευταίες εβδομάδες φόβους ότι η πολύ δημοφιλής πλατφόρμα βίντεο μπορεί να χρησιμοποιείται από το Πεκίνο για λόγους που κρίνονται επιζήμιοι για τις ΗΠΑ.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι πανικόβλητοι ενώ πολλοί οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από αυτήν και να κερδίσουν χρήματα φοβούνται για το μέλλον τους.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται τη στιγμή όπου η εφαρμογή, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των νέων, είναι στο επίκεντρο των οικονομικών και διπλωματικών εντάσεων μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ