ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιδόρπιο με λεμόνι και γιαούρτι

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δροσερό γλυκό για όσους αγαπούν τα λεμόνια. Πανεύκολο και τέλειο επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο γεύμα.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος για να παγώσει και να πήξει: 4 ώρες

Για 1 μεγάλο μπολ χωρητικότητας γύρω στο 1.2 λίτρα

ΥΛΙΚΑ:

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

1. Βάζουμε το ζεματιστό νερό σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ και διαλύουμε μέσα τη ζελατίνη.
2. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη ζάχαρη, τον χυμό λεμονιού και την κρέμα. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα.
3. Αδειάζουμε το μείγμα στο μπολ και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες ώστε να πήξει και να παγώσει. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με κομματάκια από πράσινα και κίτρινα λεμόνια καθώς και φρέσκα φύλλα δυόσμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση

X