ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εύκολος σολομός teriyaki

Συνταγή της Αθηνάς Λοϊζίδου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για 2 μερίδες

 

Υλικά

2 φιλέτα σολομού με το δέρμα τους

100 ml Teriyaki Sauce Κnorr Asia

Ψημένο ρύζι για sushi για να σερβίρουμε

Snow peas (φασολάκια πλακέ) ψημένα στον ατμό

 

Εκτέλεση

1. Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι. Βάζουμε μέσα στο τηγάνι το φιλέτο σολομού με το δέρμα προς την κάτω πλευρά. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά μέχρι το δέρμα να καεί και να ψηθεί το φιλέτο σολομού μέχρι το μέσο του.

2. Γυρίζουμε το φιλέτο σολομού από την αντίθετη πλευρά και ρίχνουμε στο τηγάνι τη σος teriyaki. Μαγειρεύουμε μαζί με τη σος για ακόμη λίγα λεπτά μέχρι ο σολομός να ψηθεί στον βαθμό που θέλουμε και η σος να καραμελώσει. Σερβίρουμε με ρύζι και τα φασολάκια.

 Για περισσότερες προτάσεις μπείτε στο Athena's Recipes 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Συνταγές: Τελευταία Ενημέρωση

X