ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Ταξίδια

Τα πιο οικονομικά ελληνικά νησιά και τα πιο ακίνδυνα λόγω covid-19

Newsroom K

Σκέφτεσαι να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα; Αυτό το δημοσίευμα σε ενδιαφέρει

Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να αποχαιρετήσουμε τον Μάιο και να υποδεχτούμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού - πράγμα που σημαίνει πως βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Οι περισσότεροι από εμάς, φέτος, θα επιλέξουμε να μείνουμε στην Κύπρο ή θα βάλουμε πλώρη για τα ελληνικά νησιά... αφού η πανδημία του κορωνοϊού μας "έπεισε" πως αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ταξιδέψουμε σε άγνωστες πόλεις και εξωτικά μέρη.

Ποια όμως είναι τα πιο ακίνδυνα λόγω covid-19 νησιά της Ελλάδας και ποια είναι τα ποιο οικονομικά; Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athensmagazine.gr, τα πιο οικονομικά ελληνικά νησιά αυτή την στιγμή είναι η Σέριφος, η Άνδρος, η Μήλος, η Θάσος, τα Κύθηρα, η Σύμη και η Ικαρία.

Όσο αφορά τώρα τα πιο ακίνδυνα λόγω κορωνοϊού, όπως αναφέρει δημοσίευμα του womantoc.gr, το υπουργείο Υγείας μαζί με τα συναρμόδια υπουργεία ετοιμάζουν ένα σχέδιο υγειονομικής θωράκισης των νησιών, προορισμοί χαμηλού κινδύνου θεωρούνται η Κρήτη, η Εύβοια, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και άλλα νησιά όπως είναι οι Κυκλάδες και οι Σποράδες, των οποίων η πρόσβαση ή η σύνδεση με την ηπειρωτική χώρα μπορεί να γίνει σε διάστημα 1,5 ώρας.

 

 

 

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ