ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Γυναίκα

Το νέο βιβλίο από την Angelina Jolie

Newsroom K

Αποκάλυψε πως ετοιμάζει το πρώτο βιβλίο της σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία 

Μπορεί η ζωή της Angelina Jolie με έξι παιδιά και μια δίκη για την επιμέλειά τους με τον πρώην σύζυγό της να μην είναι εύκολη, ωστόσο η σταρ φαίνεται να μην τα παρατάει και φροντίζει διαρκώς να δοκιμάζει καινούρια πράγματα. Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε πως ετοιμάζει το πρώτο βιβλίο της σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία και το οποίο έχει ως στόχο να διδάξει τις νεότερες γενιές τα ακριβή δικαιώματά τους.

Αγγίζοντας πτυχές όπως η ελευθερία λόγου, οι φυλετικές διακρίσεις και τα δικαιώματα σε γενικότερη βάση, το "now Your Rights (And Claim Them) " όπως λέγεται το βιβλίο και το οποίο θα εκδοθεί από την Anderson Press, στοχεύει στην ενδυνάμωση των παιδιών και σαφώς της κοινωνίας.

Μιλώντας για το βιβλίο της, η Jolie δήλωσε: "Σήμερα, η νεολαία είναι έτοιμη να συμμετέχει και να παλέψει. Αλλά πολλά παιδιά παλεύουν με την ελλιπή ή λανθασμένη πληροφόρηση από τους ενήλικες, το γεγονός πως δεν ξέρουν τα δικαιώματά τους, την έλλειψη γνώσης στο πώς θα χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματά τους, στην χώρα τους ή στις συνθήκες ζωής του".

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ