ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:29
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κόσμος

Αγρίεψε η αδελφή του Κιμ: Απειλεί με στρατιωτική δράση τη Σεούλ

ΠΗΓΗ: skai.gr

Η Κιμ Γιο Τζονγκ απείλησε την Κυριακή τη Σεούλ με στρατιωτική δράση, στρέφοντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας

«Αγρίεψε» η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Γιο Τζονγκ… Τη στιγμή που ο αδελφός της εμφανίζεται σπανίως τελευταία, η Κιμ Γιο Τζονγκ απείλησε την Κυριακή τη Σεούλ με στρατιωτική δράση, στρέφοντας πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Κορεατικό Πρακτορείο Ειδήσεων (KCNA)  της Πιονγκγιάνγκ, η «σιδερένια αδελφή» πιστεύει ότι ήρθε η στιγμή για διακοπή των σχέσεων με του αξιωματούχους της Νότιας Κορέας, ενώ «σύντομα θα κάνει το επόμενο βήμα».

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε ότι διέταξε το στρατό να λάβει και να σχεδιάσει τα απαραίτητα μέτρα ενάντια στη «εχθρική διοίκηση» της Νότιας Κορέας, ενώ θα διαλυθεί το γραφείο που λειτουργεί ως σύνδεσμος μεταξύ Σεούλ και Πιονγκγιάνγκ και βρίσκεται στη μεθόριο των δυο χωρών.

Η Βόρεια Κορέα φαίνεται να επιμένει στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα εξοργισμένη για «την προπαγάνδα που διεξάγει η Σεούλ» στα εδάφη της, προειδοποιώντας ότι η αδελφή χώρα «θα πληρώσει ακριβά» για την προπαγάνδα αυτή.

Σημειώνεται Πιονγκγιάνγκ ανακοίνωσε στις 9 Ιουνίου ότι θα κλείσει όλους τους διαύλους επικοινωνίας με τη Νότια Κορέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ασία  | 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ