ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 19:36
14°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κόσμος

«Ασφαλές» το πακέτο που εντοπίστηκε κοντά στο Λευκό Οίκο

Newsroom Κ, Αθήνα

Πεζόδρομοι και οδοί γύρω από το σημείο που είχαν αποκλειστεί

Λήξη συναγερμού σήμανε στον Λευκό Οίκο τη Δευτέρα όταν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν ότι το «ύποπτο» δέμα που εντοπίστηκε νωρίτερα σήμερα στην Pennsylvania Ave είναι «ασφαλές».

Πεζόδρομοι και οδοί γύρω από το σημείο που είχαν αποκλειστεί λόγω του πακέτου θα δοθούν σύντομα στην κυκλοφορία όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας.

Νωρίτερα, ανάρτηση του τμήματος μυστικών υπηρεσιών στο Twitter, ανέφερε ότι το πακέτο εντοπίστηκε στη Pennsylvania Ave και ως εκ τούτου είχε αποκλειστεί και το πάρκο Lafayette που βρίσκεται μπροστά από τον Λευκό Οίκο.

Ακόμη, δημοσιογράφοι τόνιζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχουν αποκλειστεί εντός του Λευκού Οίκου και έχουν μεταφερθεί στο δωμάτιο συνέντευξης Τύπου, ενώ ενημερώθηκαν από αξιωματούχο ότι δεν μπορούν να βγούν από το κτίριο καθώς «αντιμετωπίζουν ένα περιστατικό στην Pennsylvania Avenue».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Independent επικαλούμενος γραπτή ανακοίνωσή τους, ένα άτομο έχει συλληφθεί και κατηγορείται για «παράνομη είσοδο», ενώ το σακίδιο που είχε στην πλάτη του έχει ήδη ελεγχεί από τις αρχές. Το όνομα του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Από την πλευρά του ο Λευκός Οίκος δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ